megan markl
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Princ Hari odmah je doleteo u London nakon saznanja da njegov otac boluje od kancera, a njegova supruga Megan Markl prvi put je viđena u javosti nakon toga. 

Vojvotkinja od Saseksa uhvaćena je u prilično dobrom raspoloženju, sa razvučenim osmehom, dok je vozila ka svojoj vili u Montesitu vrednoj 14 miliona dolara.

Megan je delovala opušteno iza volana svog Rendž Rovera, noseći kačket i ogromne crne naočare.

 

 

Njeno javno pojavljivanje u sredu je ujedno bilo i prvo otkako je Hari fotografisan kako se sprema za let u London kako bi posetio bolesnog oca.

Da podsetimo, princ je odleteo u Englesku odmah nakon što ga je kralj lično nazvao i saopštio mu tužne vesti o teškoj bolesti. Kako strani mediji navode, Hari se zadržao svega 45 minuta sa engleskim monarhom.

Harijeva poseta nije uključivala i susret sa otuđenim bratom, Vilijamom niti sa njegovom suprugom, Kejt Midlton koja se trenutno oporavlja od operacije abdomena.

Vojvoda od Saseksa, kako navode strani mediji, došao je da vidi oca nešto posle 14 časova, da bi se već vratio u Los Anđeles u sredu uveče.

U Velikoj Britaniji, Hari je boravio bez prisustva svoje supruge Megan Markl i njihovo dvoje dece, Arčija i Lilibet.

Otac i sin imali su "vrlo kratak" susret nakon kojeg se kralj sa kraljicom Kamilom potom uputio u Bakingemsku palatau gde ih je sačekao helikopter za Sandrigem.

Da podsetimo, princ Hari odlučio je da se odsupi od svojih kraljevskih dužnosti 2020. godine i od tada su njegovi odnosi sa ocem i starijim bratom potpuno narušeni.

Iako su se mnogi nadali da će do istorijskog pomirenja između zavađene braće doći i da će ih očeva bolest zbližiti, do toga, nažalost, nije došlo. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading