KRALJ ČARLS IMAO NENAJAVLJENU POSETU Ovu žensku osobu niko nije očekivao zbog skandala, a sada ga je posetila!
EPA

Britanski kralj Čarls ima rak, saopšteno je juče. Ovaj dijagnoza je otkrivena prilikom intervencije na prostati koju je kralj nedavno imao.

Kako se navodi, on će zasad odložiti sve svoje obaveze, oseća pozitivnu energiju i i dalje će biti na čelu monarhije.

A kako prenose mediji, ćerka Sare Ferguson i princa Endrjua, princeza Beatris, viđena je jutros kada je napustila kraljevu rezidenciju Klarns haus u Londonu.

Ona je viđena sa suprugom Edoradom Mapelijem Mocijem, pa se samo kiselo osmehnula reporterima.

Inače, unuka kraljice Elizabete II u poslednje vreme suočava se sa lošim vestima. Pored njenog ujaka i njena majka bori se sa opakom bolešću.

Podsetimo, kako su britanski mediji preneli, porodica i prijatelji kažu da su oduševljeni njegovom odlučnošću da nastavi da izvršava svoje obaveze, kao što inače čini. U ovom trenutku čini se da je kancer ustanovljen u ranoj fazi i da su prognoze dobre, piše DailyMail.

Čarls je telefonom obavestio članove bliske porodici, uključujući i otuđenog sina Harija, koji dolazi iz Kalifornije da vidi svog oca.

Inače, nije poznato gde će vojvoda od Saseksa boraviti kada poseti Veliku Britaniju.

Hariju je potrebna prethodna dozvola Bakingemske palate da ostane na kraljevskom imanju. Britanski mediji podsećaju da je letos morao da vrati ključeve od vikendice Frogmor kada su Hari i njegova supruga Megan Markl napustili imanje. Njegov zahtev da ostane u zamku Vindzor, palata je odbacila kada je poslednji put posetio Veliku Britaniju u septembru i Hari je na kraju odseo u hotelu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading