Megan i Hari
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Megan Markl i princ Har iznenadili su sve prisutne kada su se pojavili na na premijeri filma „Bob Marley: One Love", u Kingstonu. 

Javnost im je, naime, mnogo zamerila što su otišli na crveni tepih, a ne kraljevskoj porodici u posetu dok pojedini članovi iste imaju zdravstvenih problema. Ketrin, princeza od Velsa, se trenutno oporavlja od operacije abdomena, a kralj Čarls III čeka lečenje koje je zatražio zbog uvećane prostate.

- Dakle, Megan Markl i princ Hari im ne mogu u posetu ili ne brinu uopšte za njih, ali idu na Jamajku da gledaju film. U čemu je razlika? Crveni tepih, naravno - navodi se na nekadašnjem Tviteru, gde se ubrzo pokrenula i lavina komentara.

- Problem je što svuda idu na crveni tepih, a porodicu nikad ne posećuju. Njima je lakše nego kraljevskoj porodici, jer koji bi narod plaćao njihov put? Više ima smisla da Megan i Hari odu... Ali oni to nikada ne rade - tvrdi drugi korisnik mreže „X".

- Da je drugačija situacija, ništa ne bi bilo sporno. Ovako, dok se njemu (Hariju) otac sprema za odlazak pod nož, a i Jamajka i dalje razmišlja o odbacivanju monarhije, ispadaju bezosećajni - smatra kraljevski ekspert Fil Dampier, piše „Daily mail".

Iz ovog razloga, pohvale i oduševljenje parom brzo je palo u vodu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading