Metju Peri
Foto: Alo/Profimedia

Nakon iznenadne smrti glumca Metjua Perija, objavljeno da je zvezdu mega popularne serije "Prijatelji", ubila supstanca ketamin, a sada se oglasio njegov prijatelj.

Kako se navodi, Peri se utopio, a njegova smrt je bila nesrećan slučaj, piše Dejli mejl.

U svojim memoarima iz 2022. "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" Peri je napisao da je konačno pobedio zavisnost. Međutim, njegov blizak prijatelj tvrdi drugačije.

- Lagao je svima da je čist. Nikada nije bio. To je jako tužno. Znate, najveća laž koju je rekao verovatno je bila samom sebi. Mogao je biti poprilično manipulativna osoba kada je u pitanju njegova borba protiv zavisnosti, ali to je bila užasno teška bitka i borio se svaki dan do kraja - rekao je za "Daily Mail" izvor koji nije želio biti imenovan.

Obdukcijski nalaz otkrio je da je glumac umro od akutnih učinaka ketamina i utapanja. Pronađen je licem prema dolje u djakuziju u svom domu u Los Angelesu 28. oktobra u 16:17.

Patolog je izvestio da je primao terapiju infuzijom ketamina kao lek za depresiju. Međutim, poslednji tretman imao je 10 dana pre nego što je umro, a ketamin se u telu zadržava samo tri do četiri sata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading