Metju Peri
Foto: Alo/Printscreen

Poznatog glumca Metjua Perija, zvezdu popularne serije "Prijatelji", ubila je supstanca ketamin.

Kako se navodi, Peri se utopio, a njegova smrt je bila nesrećan slučaj, piše Dejli mejl.

Tokom života, Metju Peri je napisao knjigu "Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar" u kojoj je, između ostalog, pisao i o ketaminu.

Glumac je tada otkrio da je infuzije ketamina primao dok je bio na švajcarskoj klinici za rehabilitaciju tokom pandemije.

- Ketamin je bio vrlo popularna ulična droga 1980-ih. Sada postoji sintetički oblik, a koristi se iz dva razloga: Da ublaži bol i kao pomoć kod depresije. Slobodno su je mogli nazvati Matty - napisao je Peri, koji je potom opisao proces terapije, koji je bio mučan.

- Odveli bi me u sobu, smestili, stavili mi slušalice da mogu da slušam muziku, zavezali bi mi oči i stavili mi infuziju - napisao je on, a ono što sada posebno "bode oči" jesu njegove reči:

- Osećao sam se kao da umirem tih sat vremena - napisao je u svom delu glumac, a knjiga je sada bestseler u celom svetu.

Podsetimo, legendarni Čendler iz "Prijatelja" pronađen je mrtav u đakuziju svoje kuće u Los Anđelesu, 28. oktobra, a njegova smrt zapanjila je ljude širom sveta. Zatekao ga je asistent, ali u trenucima kada je naišao, Metju je već bio u beživotnom stanju, prenosi Telegraf.

Kako su još mediji preneli, Metju je u telu imao više ketamina nego bilo koji čovek podvrgnut opštoj anesteziji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading