Rita Ora
Foto: Alo/Printscreen

Piše: Olivera Konatar

Rita, koja je rođena na Kosovu, južnoj srpskoj pokrajini, se nakon toga, izvinila svojim fanovima, uz opsaku da nije videla čije je nacionalno obeležje držala u rukama, i da je samo uzela zastavu koju joj je mladi obožavatelj dao.  

Iako se na snimku jasno vidi da je Rita sama uzela zastavu, Sabo u izjavi za Alo! kaže da joj to ne zamera jer pevačica verovatno ne zna zastave sveta.

Da li je pročitao komentare ispod snimka sa Ritom Orom? Pišu da si najveći car, da žele da te časte ručkom, da ti daju novac?

- Pročitao  sam komentare naših ljudi. Oni su najboji na svetu. Video sam da me zovu na ručak, pivo i to me je oduševilo. Nisam verovao da to postoji.

Da li si video Ritinu izjavu nakon što je shvatila da je uzela srpsku zastavu?

- Verujem da Rita ne zna zastave država sveta, i da je povodom toga dala takvu izjavu.

Tvoja majka je Srpkinja, a ti si sudeći po tvojim objavama, ponosan si na to. Koliko ti smetaju kulturološke podele i poriv određenih ljudi da šire mržnju?

-  Poštujem sve nacije, i nema razloga da ne budem ponosan na to ko sam. Nemam nikakav problem sa onima koji nakon ove situacije šire mržnju prema bilo kojoj naciji. To govori o njima. Ne podržavam ni one koji prema njoj šire mržnju.

Da li si očekivao ovakvu popularnost?

Daleko od toga da jesam. I dalje mi nije jasno šta se dešava i ne uspevam da se naviknem na pažnju koju mi je ova situacija donela. 

Da li ćeš ponovo otići na Ritin koncert?

Naravno da hoću. Ja sam fan broj jedan Ritisa Orić, i sigurno ćemo se gledati kad god bude prilike da odem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading