Selin Dion
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Legendarna pevačica Selin Dion pojavila se prvi put u javnosti posle skoro četiri godine. 

Selin (55), koja je krajem prošle godine otkrila da joj je dijagnostikovan sindrom ukočenosti, prisustvovala je hokejaškoj utakmici NHL-a u ponedeljak uveče, prema fotografijama sa večeri.

Nakon što je uživala u utakmici između Vegas Golden Knightsa i Montreal Canadiensa u T-Mobile Areni u Las Vegasu, Selin je ušla u svlačionicu da pozdravi svoj rodni tim u belom, prošivenom prsluku preko smeđeg džempera.

Pevačica je primećena kako se rukuje sa članovima tima i pozira sa svojim sinom Rene-Charlesom (22) i blizancima Edijem i Nelsonom (13).

Potpredsednik za komunikacije Kanadiensa je na Instagramu podelio fotografije zajedno sa Selin sa pevačičinom rukom oko nje.

Podsetimo, njeno stanje je retka i neizlečiva neurološka bolest koja može da izazove iscrpljujuće grčeve mišića - utiče na centralni nervni sistem, posebno na mozak i kičmenu moždinu.

- Pacijenti mogu biti invalidi, vezani za invalidska kolica ili kreveti, nesposobni da rade i brinu o sebi“, kažu oni, dodajući da  neurološka bolest  sa autoimunim karakteristikama može uključivati simptome kao što su „hiper-rigidnost, iscrpljujući bol, hronična anksioznost“, i grčevi mišića „tako jaki da mogu da pomere zglobove, pa čak i da polome kosti - objašnjavaju stručnjaci ovu bolest.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading