MRAČNE TAJNE PLEJBOJ VILE! Sve isplivalo na videlo, svetske poznate ličnosti iskompromitovane!
EPA

Brajant Horovic, bivši batler Hjua Hefnera, otkrio je da je jednom prilikom otišao da kupi jeftine kupaće gaće bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu. O ovoj situaciji i mnogim drugim zanimljivim se prisetio sa bivšim "zečicama".

- Bio je 4. jul. Uvek bi tada bio vatromet i zabava se odvijala pokraj bazena, a jedan od prvih gostiju koji je stigao tog dana bio je Donald Tramp - pričao je Brajant, koji se prisetio da Donald tada nije poneo kupaći kostim:

- Nisam nameravao da potrošim mnogo vremena na to. Tada nisam bio obožavatelj Donalda Trampa i šta sam uradio? Otišao sam u jeftini supermarket i kupio najjeftinije kupaće gaće koje sam mogao da pronađem, ne znam jesu li koštale 10 dolara. Znam da ih je nosio, ali ne znam da li je sa njima stvarno ušao u bazen - prisetio se on.

anđelina džoli

Foto: Profimedia

 

Brajant je radio od 1997. do 2016. godine za Hefnera, a kako je otkrio, Anđelina Džoli ga je molila da je istuče.

- Na jednoj od tig prvih zabava, pre nego što su došle devojke, bila je i tada relativno nepoznata glumica, po imenu Anđelina Džoli. Ovo je bila nakon filma, možda onog filma Džija.Ne mogu tačno da se setim naziva filma, ali bilo je to pre nego što je postala velika zvezda, pre Breda Pita i sličnih stvari - pričao je on, pa nastavio:

Donald Tramp u zatvoru

Foto:AP

 

- Bio sam u kupatilu, čistio ga, praznio kante za smeće i menjao vreće. Bilo je negde iza ponoći. I u kupaonici je bila devojka sa kojom je bila hrpa drugih ljudi. Pokucao sam na vrata da pitam treba li da ispraznim kantu za smeće, a devojka koju tada nisam prepoznao mi je rekla: "Ne, ali treba da me ispljuskaš". Ovo je bilo tokom mojih prvih godina i nisam to učinio. Odbio sam, ali to je verovatno bila najčudnija stvar koja mi se dogodoila - ispričao je Horovic.

Kako je naglasio, nije postajao nikakav poseban razlog što se Anđelina obratila baš njemu. 

- Nije mi to rekla zato što sam bio ja, to se dogodilo samo zato što sam se slučajno našao tamo u tom trenutku - ispričao je on.

Podsetimo, Holi Medison je u svojoj biografiji "Down the Rabbit Hole" iz 2015. godine, opisala kako je prvi put upoznala Hefnera nakon što je dobila pozivnicu za Plejboj žurku dok je radila kao konobarica. Pošto se preselila iz Oregona da bi studirala na koledžu i da bi postala glumica, nadala se da će joj poziv barem obezbediti audiciju za časopis. Kodeks oblačenja je podrazumevao 'odeću za spavanje', pa je ono malo novca što je imala potrošila na crni korset, podvezice, čarape i kratki svileni ogrtač, i ubrzo se našla na zabavi pored mnogih holivudskih zvezda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading