HEFNEROVA KUĆA STRAVE Obelodanjene jezive priče iz "Plejboj vile", "Prvo droga, a onda grupnjak"
Printscreen

Životni san Holi Medison je bio da "osvoji" mesto u Pejboj vili i godinama je radila na tome. Bivša konobarica - koja danas puni 43 godine - nije mogla da veruje kada konačno uselila i postala devojka "broj jedan" šefa Plejboja Hjua Hefnera. Ali pokazalo se da se fantazija uveliko razlikuje od stvarnosti.

Holi je priznala da se osećala 'preplašeno i posramljeno' nakon što je učestvovala u sesijama grupnog se**a, i rekla je da je bila istraumirana. Zvezda je šest godina bila glavni partner pokojnog Hefnera, ali je tvrdila da je iza sjaja i glamura pokojni Hefner bio 'okrutno manipulativan' čovek koji joj je oduzeo samopoštovanje.

"Bajka u koju bi Hef želeo da verujete bila je zaslepljeni, uvrnuti, otrovni zatvor. I to znam jer sam provela šest godina kao devojka broj jedan čoveku dovoljno starom da mi bude deda", rekla je Holi, koja je imala samo 21 godinu kada je bila sa Hefnerom 2001. "Kako bih mogla da opravdam tako nešto? 'Ovde sam zbog avanture, iskustva koje se dešava jednom u životu. Ovde sam jer mi je ovo odskočna daska ka nečem drugom'", rekla sam sebi. A onda možda i najveća iluzija u koju sam verovala je: "Ovde sam zbog ljubavi."

U svojoj biografiji "Down the Rabbit Hole" iz 2015. godine, plavokosa zvezda opisala je kako je prvi put upoznala Hefnera nakon što je dobila pozivnicu za Plejboj žurku dok je radila kao konobarica. Pošto se preselila iz Oregona da bi studirala na koledžu i da bi postala glumica, nadala se da će joj poziv barem obezbediti audiciju za časopis. Kodeks oblačenja je podrazumevao 'odeću za spavanje', pa je ono malo novca što je imala potrošila na crni korset, podvezice, čarape i kratki svileni ogrtač, i ubrzo se našla na zabavi pored mnogih holivudskih zvezda.

Međutim, ona je napisala da je domaćin Hefner totalno ignorisao, što je navelo Holi da se zapita da li je "senilan". A kada se predstavila, dobila je jednostavno 'drago mi je da sam te upoznao', pre nego što je on prešao na sledeću osobu. Ipak, pozivnice za žurke su stizale, a godinu dana kasnije bila je redovna. Već maštajući o tome kako bi bilo živeti u vili sa punim radnim vremenom, Holi je rekla da nije mogla da razume zašto nijedna od Hefnerovih devojaka nije bila zadovoljna što je tamo.

Napisala je: "Njegov harem devojaka je izgledao istraumirano. Nikada nisam mogla da razumem njihov nedostatak entuzijazma. U početku sam pretpostavila da su razmažene, umorne. Ovo možda zvuči naivno, ali nisam odmah shvatila da su zapravo morale da spavaju sa njim." Pošto joj je isticao ugovor za zakup stana u kome je živela, a njena glumačka karijera još uvek nije počela, odlučila je da proba da upadne u Plejboj vilu.

Ubrzo je Hefner pozvao na klupsko veče sa još šest žena. Tvrdi da je tad Hefner ispružio ruku i ponudio joj tablete za smirenje pod nazivom Kualudes, objašnjavajući da su ih zvali 'otvarači butina' u sedamdesetim godinama. Ona je odbila, ali kada su krenuli iz kluba, jedna od devojaka ju je upozorila da se očekuje da se pridruži Hefneru u krevetu. Oklevajući da detaljno proživi ono što se sledeće dogodilo, Holi je priznala da je bila pijana i da se sledećeg jutra probudila "preplašena i posramljena."

Ali očajnički je želela negde da živi, i uprkos tome što se dogodilo, sledećeg jutra je pitala Hefnera da li može da se useli. Ubrzo je postalo jasno da je život u vili bio veoma drugačiji od onoga što je ona zamišljala. Veliko stepenište je bilo prekriveno mrljama od mokraće njegovih devet pasa, a postojala je stroga rutina, sa devojkama koje su bile obavezne da prisustvuju klupskim večerima u sredu i petak, nakon čega je sledila večera na bazi švedskog stola i veče filma u subotu i zabava na bazenu u nedelju. Kada su dobijale slobodne dane, devojke su morale da se vrate u vilu do 21 sat.

Prema rečima rijaliti zvezde, Hefner je navodno pokušao da okrene devojke jednu protiv druge kako bi stvorio utisak da se oko njega "biju." Takođe ih je grdio, naređivao je Holi da više ne nosi crveni ruž jer je zbog toga izgledala 'staro i jeftino'. Njeni nivoi traume bili su toliko visoki da je počela da zamuckuje. Holi je tvrdila da je upotreba droga bila rasprostranjena. Holi je nakon nekoliko godina provedenih sa Hefnerom dlučila da je vreme da pobegne i napusti vilu zauvek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading