Viktorija Bekam
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam u ozbiljnim su pregovorima za kupovinu luksuzne vile u Crnoj Gori koja se procenjuje na 12.000.000 evra.

Kako "Telegraf" saznaje, do interesovanja za ovu vilu došlo je kada su Bekamovi u Londonu lično upoznali vlasnika luksuzne nekretnine.

Reč je o čoveku koji je Crnogorac, a Bekamovi su tokom razgovora sa njim pokazali interesovanje za kupovinu vile. Tada su rekli da im njegov tim koji se bavi prodajom vile pošalje i zvaničnu ponudu, kako bi sve detalje dobili napismeno, te kako bi se dogovorili oko krajnje cene.

Viktorija i Dejvid sada su na korak do kupovine kuće koja je ušuškana daleko od gradske gužve.

Luksuzna vila nalazi se u mestu Donja Lastva odakle se pruža neverovatan pogled na more. Vila se nalazi na placu od 4.200 metara kvadratnih.

Izgrađena je u 4 osnovna nivoa koji su međusobno povezani liftom. U dvorištu se, pored bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama, no najinteresantnije je što se nasred dvorišta nalazi i drvo masline staro između 800 i 1000 godina.

Inače, vila pored dnevne sobe, odakle se pruža nestvaran pogled na grad i more, kuhinje i čak 7 soba, sadrži i sobu za zabavu, džakuzi, teretanu....

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading