MUŽ UMRO PRE POLA GODINE, A ONA HOĆE DETE SA NJIM Snajka Tine Tarner pala u depresiju, evo šta bi je jedino spasilo!
Foto: EPA/EPA

Svaki dan Afida Tarner provodi u suzama. "Srce mi je slomljeno", kaže pevačica i glumica koja je bila u braku sa Ronijem Tarnerom, jedinim sinom Ajka i Tine Tarner.

Roni je umro u decembru 2022. godine, od komplikacija izazvanih karcinomom debelog creva. Imao je 62 godine, a Afida je veoma teško podnela njegovu smrt.

"Volela sam te 17 godina i dala sve od sebe, ali nisam mogla da se spasem", napisala je tada Afida na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

Tininu smrt je doživela kao novi, veliki udarac. Podsetimo, kraljica rokenrola je umrla u martu, nakon duge borbe protiv bolesti.

"Imala sam divan život s mužem", kaže Afida, "a sad je stigla kazna. Plačem dan-noć, vrištim", kaže udovica. "Moj život je postao noćna mora. Pobegla sam iz kuće u Los Anđelesu, tamo su samo uspomene i Ronijeva odeća."

Tinina snaja kaže da je obuzima depresija i da je jedina misao koja je održava u životu želja da dobije bebu s Ronijem. Prošle godine, on je pristao da zamrznu spermu i jajne ćelije, kao poklon njoj za rođendan. "Imam 46 godina, možda ću da uspem", kaže Afida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

Prethodno lečeni alkoholičar, Roni je bio prestao da pije tri godine pred smrt. Počeo je da odlazi u teretanu, vodi računa o ishrani, praktikuje budizam kao njegova majka.

Bio je, naizgled, spreman za očinstvo kad su lekari, prošlog novembra, otkrili karcinom u četvrtom stadijumu. Rak se brzo proširio na pankreas i stomak. Narednog meseca je preminuo, nedelju dana pre zakazane hemoterapije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading