Ariana Grande
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U proleće 2021. Ariana Grande i njen partner Dalton Gomez venčali su se u najvećoj tajnosti. Pevačica i trgovac luksuznim nekretninama, počeli su da se zabavljaju početkom 2020. godine. Dalton je Arianu zaprosio dva meseca kasnije. Tada se činilo da su se stekli uslovi za savršeno venčanje i srećan brak. Dalton je pevačici napravio dijamantski prsten ukrašen unikatnim biserima koji su pripadali baki Ariane Grande. I pre nego što je postavio veliko pitanje, Dalton je čak pitao Arianinu majku za dozvolu da se veri.

Sada se, međutim, čini da je brak okončan posle samo dve godine. Prema pisanju stranih novinskih portala, Grande i Dalton su razdvojeni još od januara meseca, a u prilog tome ide činjenica da pevačica od tada ne nosi prsten na ruci, kao i to da zbog obaveza snimanja filma boravi već mesecima na različitim lokacijama, a od Daltona nema ni traga ni glasa.

Oaj par je imao izuzetno toksičan odnos o čemu je Ariana i sama jednom prilikom govorila, a izvor blizak pevačici tvrdi da je brakom pokušala da sačuva vezu, što joj, po svemu sudeći, nije pošlo za rukom.

Podsetimo, pre Daltona Grande je bila verena za bivšeg dečka Kim Kardašijan, Pita Dejvidsona, a pre njega bila je u višegodišnjoj vezi sa Mekom Milerom, kolegom iz muzičke industrije koji je tragično preminuo ubrzo nakon prekida njihove veze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading