SELIN DION OTKAZUJE TURNEJU Da li je ovo kraj karijere poznate pevačice?
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Podsećamo, Selin Dion je objavila da otkazuje evropski deo turneje "Courage“, koja je trebala da se održi 2023. i 2024. godine.

- Žao mi je što ću vas još jednom razočarati. Zaista se trudim da vratim snagu, ali turneje su iscrpljujuće i kad je izvođač potpuno spreman. Nije pošteno prema vama da i dalje otkazujem koncerte, stoga je najbolje da sada sve stavim pod led dok ne budem potpuno spremna da stanem na pozornicu. Želim da svi znate da ne odustajem i da jedva čekam da se opet vidimo - poručila je Selin.

U sklopu svetske turneje "Courage“ Selin je održala 52 koncerta u Severnoj Americi pre izbijanja pandemije i pauziranja turneje u martu 2020. Početkom 2021., dok je muzička industrija još uvek bila pod kovid-restrikcijama, Selin je snimila "Love Again“, svoj prvi film.

Selin je objavila da joj je dijagnostikovan "sindrom ukočene osobe", koji uzrokuje teške i uporne grčeve mišića zbog kojih ne može da nastupa. Njen medicinski tim i dalje procenjuje i leči njeno stanje.

Obožavaoci koji su kupili ulaznice mogu ostvariti povrat novca na prodajnim mestima gde su kupljene. Ako su kupljene onlajn, automatski će biti odrađen povrat sredstava, piše BBC, a prenosi glassrpske.com.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading