DOK ONA CVETA, ON PROPADA Šokantne fotografije poznatog glumca koji se raspada nakon raskida!
Foto: Profimedia/Profimedia

Vensan Kasel cvetao je pored 30 godina mlađe supruge Tine Kunaki, a kada ga je ostavila, glumac kao da je potpuno potonuo. U prilog tome svedoče i fotografije koje su nastale pre nekoliko dana na jednoj plaži.

Kasel je bio vidno neraspoložen i nervozan, a mnogi komentarišu da je malo zapustio i fizički izgled, s obzirom na to da je pore manekenke uvek vodio računa o tome kako izgleda.

S druge strane, njegova prva supruga, glumica Monika Beluči blista pored reditelja Tima Bartona, a paparaco Alo! nedavno ih je upecao u Parizu kako razmenjuju nežnosti u jednom luksuznom hotelu.

DOK ONA CVETA, ON PROPADA Šokantne fotografije poznatog glumca koji se raspada nakon raskida!

Alo

 

Javnost je 2022. godine iznenadila vest da se Tim Barton razvodi od glumice Helene Bonam Karter, a samo nekoliko meseci kasnije, paparaci su ga uslikali sa Monikom Beluči.

Monika i Vensan Kasel bili su u braku 14 godina, od 1999. do 2013. a zajedno imaju dve ćerke Devu i Leoni. O razlozima razvoda nikad nisu javno govorili, ali Monika je u jednom intervju nagovestila da je razlog bila prevara. Rekla je da veruje da je smešno da od svog supruga očekuje vernost ako je ona odsutna dva meseca.

MILOŠ ZAVRŠIO NA MENIJU Pojedite Bikovića za 445 dinara!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading