NEVIĐENI HAOS Reperov sin pao sa petog sprata lekari mu se bore za život
Foto: Printscreen

Šestogodišnji sin repera Flo Ride, Zohar Dilard, pao je s petog sprata stambene zgrade u Nju Džersiju na trotoar - te je završio na intenzivnoj nezi, gde se nalazi već skoro mesec dana.

Nesrećni incident dogodio se 4. marta u domu u kom su njegova majka, Aleksis Adams i dečak živeli.

Naime, Zohar je još uvek na intenzivnoj nezi i pretrpeo je prelom karlice, prelom leve metatarzalne kosti, razderotinu jetre trećeg stepena, unutrašnje krvarenje, te kolaps pluća.

Aleksis je u ponedeljak podnela tužbu na osam stranica Višem sudu okruga Hadson, navodeći "da su opasni prozori stambene zgrade doveli do pada". U tužbi su kao tuženi navedeni vlasnici, upravnici, građevinsko preduzeće, te preduzeće za ugradnju prozora.

- Slomljena sam, ljuta i borim se da se pomirim sa činjenicom da je moje jedino dete pretrpelo teške povrede zbog namernog nemara našeg stanodavca i drugih umešanih u nepreduzimanje neophodnih mera bezbednosti - rekla je ona u saopštenju.

Flo Rajda, čije je pravo ime Tramar Lacel Dilard, nije uključen u tužbu.

Majka povređenog dečaka traži odštetu za lečenje povreda svog sina. Šestogodišnjak je rođen sa hidrocefalusom, neurološkim stanjem koje uzrokuje abnormalnu akumulaciju cerebrospinalne tečnosti unutar šupljina u mozgu.

Dečaku je kasnije, takođe, dijagnostikovan autizam.

- Kao samohrana majka detetu sa posebnim potrebama, ovo izgleda kao noćna mora. Moje srce je slomljeno na milion komada - izjavilas je Aleksis Adams.

Zohar za sada ostaje na neotkrivenoj jedinici intenzivne nege i oporavlja se od povreda, navodi Nevs 12, prenosi "New York Post"

Adams i reper Flo Rajda ne dele starateljstvo nad sinom i ona ima puno starateljstvo nad Zoharom.

Ona je takođe tvrdila da je 43-godišnjak godinama izbegavao da plati školarinu i zdravstveno osiguranje deteta.

- Flo Rajda je video njegovog sina samo jednom tokom testa očinstva, ali je držala zastore i okrenula leđa - rekla je za "Daily Mail" 2018.

- Bili su u istoj prostoriji. Nije pokušao da zagrli Zohara, ništa. Bio je hladan - zaključila je Aleksis.

PRE GLUME BIO JE USPEŠAN U OVOME Vladimir Kovačević, zvezda serije "Klan", rekao kakve uloge nikada ne bi igrao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading