PRE GLUME BIO JE USPEŠAN U OVOME Vladimir Kovačević, zvezda serije "Klan", rekao kakve uloge nikada ne bi igrao
Foto: Printscreen

Vladimir Kovačević je stekao naklonost publike ulogom Mite Mišića u seriji “Klan”.

- Serija „Klan“ je ozbiljna dramska serija, a ta, kako kažete, podeljena mišljenja, upravo su potvrda da je Slobodan Boban Skerlić napravio autentičan proizvod. Serija je izuzetno dinamična, glumačka podela je veoma interesantna, a vešta mešavina žanrova iz scene u scenu publiku intrigira i čini nestrpljivom do sledeće epizode. Mišljenja sam da ova serija ne popularizuje već demistifikuje kriminal, obiluje kvalitetom i pravo je osveženje – kaže glumac koji ne smatra da je omladina u Srbiji baš takva kao u seriji, željna kriminala i mafijaških radnji.- Ne mislim da je Mita mangup sa beogradskog asfalta. Kada bih bio saglasan sa vašom konstatacijom, onda bi dušebrižnici koji pričaju da serija „Klan“ veliča kriminal bili u pravu. Mita Mišić sticajem životnih okolnosti kreće jednim rđavim putem u kome se dobro snalazi. Nema sličnosti između nas dvojice, iako sam s velikom radošću kreirao njegov lik - rekao je ranije Vladimir Kovačević.

PRE GLUME BIO JE USPEŠAN U OVOME Vladimir Kovačević, zvezda serije

undefined

 

Inače, Vladimir je ulogom Arse Filipovića u seriji „Istine i laži” osvojio je srca televizijske publike.

Čim se pojavio u seriji, devojke su komentarisale da Vladimir dobro izgelda, a za to je zaslužno višegodišnje treniranje vatrepola. No, za njega je to bio samo hobi.

- Išlo je to meni, ali nikada nisam mislio da ću biti profesionalni vaterpolista. Trenirao sam ga da bih bio zdrav, da fino izgledam, jednostavno da imam jednu vrstu razonode. Ceo život sam hteo da budem glumac - rekao je tada Kovačević, koji bi se obnažio ukoliko bi to bilo u skladu sa dobijenom ulogom.

PRE GLUME BIO JE USPEŠAN U OVOME Vladimir Kovačević, zvezda serije

 

 

- Sve što nije skaredno i mimo konteksta uloge koju sam prihvatio da igram, ja bih uradio - ističe on.

Ovaj mladi glumac nas je pre nekoliko godina ugosti i pokazao kako je uredio dom, a odmah smo primetili nekoliko crnogorskih obeležja, među kojima su gusle, ali i statuu Petra II Petrovića Njegoša, s obzirom na to d aje Kovačević poreklom iz Pljevalja.

NA VRHUNCU SLAVE SE POVUKLA Važila je za jednu od najtalentovanijih glumica, radila je kao profesorka u inostranstvu, a sada bi je retko ko prepoznao

Komentari (0)

Loading