"POSTAO JE AGRESIVAN, NE PREPOZNAJE ME VIŠE" Majka slavnog glumca uznemirila javnost, otkrila da mu se zdravstveno stanje pogoršalo
Foto: Profimedia/Profimedia

Popularnom holivudskom glumcu Brusu Vilisu 2022. godine dijagnostifikovana je afazija, što znači nemogućnost da  izgovori ono što je želeo. 

Zbog ove bolesti, Brus se povukao iz glume. Osim supruge i ćerki, najveća podrška su mu bivša žena Demi Mur i majka Marlen.

– Brusova majka nas obaveštava o novostima, zovemo jednom mesečno. Kaže da nije sigurna da li je njen sin još uvek prepoznaje. Vrlo je spor u ponašanju i uvek bi postojala blaga agresivnost, a normalan razgovor više nije moguć. Ali to je normalno s njegovom kliničkom slikom – rekao je izvor blizak porodici za "Bild" prenose mediji.

Brus Vilis

Alo, Shutterstock

 

Podsetimo, njegova porodica je nedavno saopštila da se stanje pogoršalo, te da boluje i od demencije.

- Otkako smo objavili Brusovu dijagnozu afazije u proleće 2022., stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu - napisali su tada u izjavi.

Pre sadašnje supruge Eme godinama je bio u braku sa koleginicom Demi Mur, a sa kojom ima ćerke Skaut, Talulu i Rumer.

- Demi je u stalnom kontaktu s Brusom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vreme s njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi on čuo njen glas. Brus ne može puno pričati i čini se da shvata malo od onoga što mu govore - navodi se.

PIKE I NOVA DEVOJKA IZBAČENI IZ RESTORANA! Nakon razvoda od Šakire fudbaler omražen u javnosti, ceo svet mu se smeje (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading