Madona
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

U objavi na Instagramu, pevačica se osvrnula na kritike, prozivajući mnoge što su se usredsredili na nešto što bi zapravo, kako kaže, trebalo da bude nevažno.

- Bila mi je čast da predstavim Kim Petras i Sema Smita. Htela sam da dodelim poslednju nagradu, koja je bila „Album godine“, ali mislila sam da je važnije da predstavim prvu trans-ženu koja nastupa na „Gremijima“ - trenutak koji stvara istoriju - istakla je 64-godišnja umetnica.

- Umesto da se ljudi usredsrede na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umetnika poput Sema i Kim, mnogi su se odlučili da govore o mojim fotografijama koje je izbliza, s dugim objektivom snimio fotograf. To bi iskrivilo svačije lice - objasnila je Madona, žaleći se na još uvek prisutnu mizoginiju i „svet koji odbija slavljenje žene starije od 45 godina“.

- Nikada se nisam izvinila ni za jedan kreativni izbor koji sam napravila, niti za način na koji izgledam ili se oblačim, a neću ni sad to da činim. Mediji su me degradirali od početka moje karijere, ali shvatam da je sve ovo test i srećna sam što ću utrti put da bi svim ženama posle mene bilo lakše u godinama koje dolaze. Poklonite se, kučke - završila je pevačica u svom stilu.

Plastični hirurzi su za „Dejli mejl“ prokomentarisali da je Madona između ostalog, uradila lifting lica, operaciju nosa i zatezanje kože. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading