KRALJEVSKA PORODICA U STRAHU Princ Hari izbacuje knjigu u kojoj će otkriti sve tajne svojih najbližih, njegovo lice na naslovnoj strani govori sve
EPA

Kontroverzni memoari princa Harija pušteni su u pretprodaju, a u samo jedan dan su postali najprodavanija kniga na Amazonu. Njegova knjiga "Spare" navodno bi trebala da raskrinka mnoge tajne kraljevske porodice i otkrije njegove najdublje traume iz detinjstva i odnosa s roditeljima, kraljem Čarlsom i princezom Dajanom.

Podsetimo, princ bi prodajom knjige trebao da zaradi najmanje 20 miliona dolara, a verovatno i više. Taj novac je od presudne važnosti za njega i Megan Markl, jer će im omogućiti dalji raskošan život. Baš zbog toga, kraljevska porodica strahuje od toga kakve će sve pikanterije u knjizi Hari izneti – i kako će osramotiti porodicu.

KRALJEVSKA PORODICA U STRAHU Princ Hari izbacuje knjigu u kojoj će otkriti sve tajne svojih najbližih, njegovo lice na naslovnoj strani govori sve

Foto: Profimedia

 

Sada su se pak eksperti za govor tela pozabavili naslovnom fotografijom Harijevih memoara, te su otkrili neke zanimljive detalje.

Naime, otkrili su Harijevim fanovima šta nam njegova naslovnica suptilno poručuje, a to je da je njegova ozbiljna fotografija, krupnog kadra lica, odabrana kako bi čitaocima poručila da je on još uvek čovek mučen problemima iz prošlosti.

Time su urednici želeli da prenesu poruku kako je Hari na putu otvaranja duše o problemima iz svog detinjstva. Iako Hari često govori kako se oslobodio trauma kroz psihoterapiju, ova fotografija i njegov izraz lica govore suprotno – a to je napravljeno kako bi se čitaoci positovetili i saosećali s njim. Zbog toga ispada da Hari često laže o svom mentalnom stanju, za koje tvrdi da je odlično, a sada se po naslovnici memoara daje zaključiti suprotno.

Inače, knjiga će zvanično u prodaju doći 10. januara, ali već sad može unapred da se naruči.

AKO NE HODAM, ATROFIRAĆE MI NOGA Tereza Kesovija se oglasila nakon hospitalizacije i otkrila kakvog je sada zdravstvenog stanja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading