SKANDAL MEGAN FOKS Ona i Mašin Gan Keli dobili su veliku osudu javnosti zbog kostima za Noć veštica, ismevali hrišćanstvo, šok
Profimedia

Megan Foks i Kolson Bejker maskirali su se u Pamelu Anderson i Tomija Lija, a potom i kao "grešnica" i sveštenik, što je mnoge fanove ostavilo u šoku

Mnoge javne ličnosti iz Amerike jedva čekaju "Noć veštica", kako bi još jednom pokazale svoju kreativnost i maske, a par koji je ove godine privukao najviše pažnje, bez sumnje je Megan Foks i njen partner Kolson Bejker, poznatiji kao Mašin Gan Keli.

Njih dvoje su se pojavili prerušeni u jedan od najpopularnijih ljubavnika 90-ih, Pamelu Anderson i Tomija Lija.

Megan je obukla kratku, usku haljinicu, koja isticala kako njen dekolte, tako i zgodne noge, naravno imala je plavu kosu i vrtoglave potpetice, dok je Kolson obukao običnu belu majicu na bretele, ali je stajling upotpunio kao i Tomi, naočarima za sunce i lancem oko vrata.

Ono što je mnoge ostavilo u čudu jeste da su otišli i korak dalje, pa su napravili scenu gde "Tomi" navodno šmrče kokain sa "Pamelinih" grudi, a potom se ljube. 

Ako ste mislili da je to jedino čime su šokirali javnost, prevarili ste se.

Oni su imali još jedan kostim, koji je privukao čak i više pažnje i izazvao skandal, a radi se o "pričešćivanju". Kolson je bio obučen kao sveštenik, dok je Megan izgledala poput "grešnice", veoma oskudno obučene.

Ljudi su ostali šokirani, komentarišući kako je u pitanju nepoštovanje hrišćanstva, a mnogi su isticali da im je sve to ogavno, iako su ateisti.

GOCA VIŠE NE BRINE O NJEMU Mirko Šijan radi u firmi tasta i tašte, razvozi piliće, a ovo je rekao o svom poslu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading