Goca
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Goca Božinovska više nema brigu oko Mirka Šijana jer on sad radi kod tašte Danijele i tasta Bogdana Rodića. Pevačica više neće izdržavati sina, što je godinama činila. Prema saznanjima, Gocin naslednik počeo je da radi u porodičnoj firmi njegove žene Bojane Šijan i najčešće razvozi živinu. Sada funkcioniše na relaciji Titel-Surčin.

- Mirko nikada nije imao stalan posao. Uvek su to bile neke kombinacije, a i mama je uvek bila uz njega. Život mu se promenio otkako je počeo vezu s Bojanom, a dodatno kad su dobili sina i venčali se. Njegova žena je iz vredne porodice i otkako zna za sebe, uvek je sa sestrama Bogdanom i Natašom radila, em na pijaci, em u kući. Zaista ne znam kakve su uslove ugovorili, ali Mirko je prezadovoljan i završava sve što treba oko farme. Skladna su porodica, a zet je Rodićima i te kako dobrodošao u firmi - priča izvor blizak Rodićima.

GOCA VIŠE NE BRINE O NJEMU Mirko Šijan radi u firmi tasta i tašte, razvozi piliće, a ovo je rekao o svom poslu

Alo

 

- S druge strane, Goca je oduvek želela da se Mirko zaposli kako bi imao redovna primanja. Inače, ona već duže vreme svojevoljno ne radi kao ranije jer se posvetila porodici. - Sinu je finansijski pomagala, ali sad, kad nema toliko posla, više nije tako. Sve se promenilo od korone, a zadesila ju je i tragedija jer joj je umrla majka i od tada se povukla. Posvetila se porodici i čuvanju unuka Zorana. Mirko je sad glava kuće i ozbiljno je shvatio da mora da radi. Sa taštom i tastom se odlično slaže i vredno doprinosi porodičnom biznisu, ipak, to će jednog dana da preuzmu i njegova deca. Ne pada mu ništa teško. Kombijem razvozi meso do pijaca na kojima Rodići imaju tezge i učestvuje u svim neophodnim poslovima. Nekad i po ceo dan provede na terenu. Bojana je trudna i čuva dete, pa ne radi više kao pre, ali je Mirko zato preuzeo deo njenih obaveza - završava izvor.

Šijan se oglasio i rekao da li radi u firmi kod Bojaninih roditelja.

GOCA VIŠE NE BRINE O NJEMU Mirko Šijan radi u firmi tasta i tašte, razvozi piliće, a ovo je rekao o svom poslu

Alo

 

- Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumeo u piletinu, tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom, počeo sam da je jedem i sad mogu tačno da provalim kada je domaća prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Onima koji javljaju takve priče mogu da poručim da ne brinu jer, hvala bogu, imamo svega. Moj tast i tašta su toliko vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam - poručio je Mirko.

NOVI DETALJI PREBIJANJA SESTRE UKI Q Una Kablar besna, ovo mu neće ni oprostiti ni dopustiti, planirali da uzmu dete

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading