DADILJA JE NAPASTVOVALA, SILOVALO JE SEDAM MUŠKARACA Stravična sudbina jedne od najse*sepilnijih žena sveta ledi krv u žilama
Shutterstock

Pamela Anderson, jedna od omiljenijih plavuša Holivuda postala je poznata nakon što je izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj u februaru 1989. godine. 

Nakon toga se glumica se često pojavljivala na naslovnici ovog magazina, zbog čega je oborila i rekord  časopisa kao najprisutnija zvezda na početnoj strani.

Široj javnosti postala je poznata 1991. godine, budući da je kao Lisa glumila u prve dve sezone nagrađivane serije ABC televizijske kuće, po imenu "Home Improvement". Svetsku slavu je stekla kao Si Džej Parker popularnoj seriji "Čuvari plaže", nakon čega je ostala zapamćena kao seks simbol, a prošla je i kroz pakao.

Pamela Anderson

Shutterstock

 

Prvo seksualno iskustvo bilo je silovanje

Glumica je pre nekoliko godina otkrila javno kako je u detinjstvu bila zlostavljana. Ona je objasnila kako ju je dadilja seksualno napastvovala od šeste do desete godine, a na šok svih, njen pakao nije se završio tu.

Pamela je takođe izjavila kako ju je sa 12 godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko zajedno sa 6 drugara.

Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo da me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje - rekla glumica.

U intervjuu za "US Weekly" Pamela je priznala da joj je upravo to fotografisanje za "Playboy" spasilo život nakon što je preživela seksualno zlostavljanje dadilje, nakon koga su joj iskustva sa muškarcima bila jako neprijatna.

Pohađala je Highland Secondary školu u Komoksu, u Britanskoj Kolumbiji. Za vreme srednje škole, bavila se odbojkom. Diplomirala je 1985. a 3 godine kasnije preselila se u Vankuver, gde je počela da radi kao instruktorka fitnesa.

SNIMANJE JE U BEOGRADU Film o životu Robija Vilijamsa stiže uskoro, a evo i ko nikada neće smeti da ga pogleda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading