OVO JE ZAISTA UŽASNO I VULGARNO! Serija o Pamelinog po*no snimku ugledala svetlost dana, brutalne scene se*sa zgrozile javnost širom sveta!
Profimedia

Prva epizoda biografske miniserije "Pam & Tommy", koja je nastala inspiracijom života slavne Pamele Anderson, a koja u fokusu ima njenu burnu ljubavnu priču sa muzičarem Tomijem Lijem konačno je doživela svoju premijeru

U osam epizoda ove serije obrađuje i krađa njihovog kućnog snimka koji su napravili na medenom mesecu leta 1995. godine, a koji je postao jedan od najpopularnijih snimaka pornografskog tipa tokom 90-ih godina prošlog veka. Prve epizode serije kritičari su dočekali dosta burno, a prema pisanju Daily Maila, jedine pohvale usmerene su na glumu glavnih aktera.

Glavne likove tumače britanska glumica Lili Džejms, koja se proslavila u filmovima "Pepeljuga" i "Mama Mia 2" i američki glumac rumunskih korena Sebastijan Sten. Upkos tome što na prvu loptu ni jedno ni drugo ne podsećaju na Pamelu i Tomija, tranformacija je zaista neverovatna, zbog čega ih je na nekim fotografijama teško odvojiti od realnih aktera.

Šminka i perike učinile su to da glumci neodoljivo podsećaju na Pamelu i Tomija, te je na momente teško poverovati da na ekranu ne gledamo upravo slavnu plavušu i njenog supruga.

Inače, prve epizode serije obiluju izazovnim scenama na kojima su oboje nagi, ali i upražnjavaju intimne odnose, te je u prvom planu ogroman dekolte atraktivne Pamele, koji je Lili dobila zahvaljujući realističnim, protetskim grudima.

Samo ostvarenje počinje curenjem pomenutog snimka u javnost, za šta je krivac električar koji je radio na renoviranju njihove vile, a koji je ukrao snimak kako bi se osvetio Tomiju koji mu nije platio za obavljeni posao.

Uprkos pompi koju je serija digla, prve kritike javnosti nisu laskave. Komentari na društvenim mrežama i stranim portalima su surovi:

- "Zašto bi iko gledao staro đubre nekih ljudi?", "Ovo je zaista užasno", "Ne postoji nijedan razlog zašto bi neko želeo ovo da gleda", "Serija je sramotna, nisam mogao dalje od druge epizode. Ovo je izrugivanje Pamelinom životu", "Ovo je strašno vulgarno", "Probudite me kada se ovo završi" - samo su neki od komentara koji kruže mrežama.

Podsetimo, Pamela i Tomi bili su u braku od 1995. do 1998, tokom kog su dobili dva sina- Brendona i Dilana. Bivši supružnici nisu uključeni u realizaciju projekta, a nisu se ni oglašavali o tome, ali izvori kažu da su oboje razočarani i ljuti.

- Serija je veoma bolna za Pamelu i za sve koji je vole. Šokantno je da je ova serija snimljena bez njenog odobrenja - rekao je izvor.

- Nema nikakvu nameru da gleda tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tomija i ne želi da ih upozna. Ona i njena porodica smatraju da je to jadan šou - izjavio je Pamelin bliski prijatelj za magazin The Sun. Serija je najavljena kao nešto između drame i komedije, a da li će postati hit, ostaje da vidimo. Prikazivaće se na streming platformi Hulu.

DRŽIM SE... Oglasila se Slađa nakon hitne operacije tumora, evo kako se oseća!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading