OSUĐEN JE ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE Poznatom reperu se povećava kazna zatvora, a evo koliko će još dobiti
Shutterstock

R. Keli, pevač koji je javnost osvojio hitom "I belive i can fly", osuđen je za seksualno zlostavljanje dece. Porota ga je osudila po šest od 13 tačaka.

Oslobođen je optužbi za ometanje državnog suđenja za optužbe za dečiju pornografiju 2008., prenosi BBC.

Prošle godine, pevač je osuđen na 30 godina zatvora, zbog seksualnog zlostavljanja i reketiranja, a sada bi ta kazna mogla da se poveća na još 10 godina.

Suđenje iz 2008. godine, usredsređeno je na snimak od 30 minuta na kome R. Keli, zlostavlja tada 14-godišnju devojčicu. Ona je pre 14 godina, odbila da svedoči, pa je pevač na osnovu toga, bio oslobođen po svim tačkama.

Ipak, Ali Džejn, koja sada ima 37 godina, svedočila je pre mesec dana i potvrdila da je ona ta osoba na snimku. Rekla je, da je Keli seksualno zlostavljo stotinu puta, pre nego što je postala punoletna.

Još četiri žene, optužile su pevača, da ih je zlostavljao kao decu, a u ovom procesu,učestvovalo je preko 30 svedoka.

- Taj ponižavajući čin je zauvek snimljen na traci. To zlostavljanje je zauvek zabeležno  - rekla je pomoćnica američkog tužioca Elizabet Pozolo, koja je opisala da se na tom snimku vidi, kako R. Keli urinira po devojčici. 

On se i dalje suočava sa državnim optužbama za teško seksualno zlostavljanje u Ilinoisu i optužbama za prostituciju i posredovanje u Minesoti.

Najpoznatija MANEKENKA šokirala je javnost: Isplivale fotografije, sumnja se da koristi NARKOTIKE jer više ne liči na sebe! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading