ZENDEJA NAJBOLJA GLUMICA, A ON JE UŠAO U ISTORIJU Održana 74. dodela Emi nagrada
Foto: Youtube/Printscreen

HBO-ova serija "Naslednici" (Succession) dobila je Emi nagradu za najbolju dramsku seriju. Na 74. svečanoj dodeli najpoznatije televizijske nagrade serija "Beli lotos" proglašena je najboljom mini-serijom, a "Ted Laso" najboljom komičnom serijom.

HBO-ova serija "Naslednici", s Brajanom Koksom u ulozi glave porodice koja se bori za kontrolu nad medijskom dinastijom, bila je i favorit za glavnu nagradu. U konkurenciji za najbolju dramu bile su, između ostalih, i serije "Squid Game", "Better Call Saul", "Euphoria".

 

 

Serija "Beli lotos", čija se radnja vrti oko bogatih gostiju i radnika luksuznog odmarališta koji ih dvore, dobila je nagradu za najbolju mini-seriju.

Južnokorejski glumac ušao u istoriju

Serija "Ted Laso" dobila je nagradu za najbolju komediju drugu godinu zaredom, a njene glavne zvezde Džejson Sudeikis i Bret Goldstajn drugi put su proglašene s najboljim glumcem u komediji i najboljim sporednim glumcem.

Južnokorejski glumac Li Jung-jae novo je lice na listi nagrađenih, a dobio je Emi za najboljeg dramskog glumca za ulogu u globalno popularnoj seriji "Squid Game". Time je postao prvi južnokorejski glumac koji je dobio tu prestižnu nagradu, a da se radi o ulozi u seriji koja nije na engleskom.

I Hvang Dong-hjuk, koji je producirao, napisao i režirao seriju "Squid Game", globalnu senzaciju, nagrađen je Emijem za najboljeg reditelja dramske serije.

 

 

Nagradu za najbolju glumicu u komediji dobila je Džin Smart za ulogu u seriji "Komičari", a Zendeja je proglašena najboljom dramskom glumicom za ulogu u seriji "Euforija".

ISTRAUMIRANA SAM CEO ŽIVOT Britni Spirs donela odluku, neće se vraćati na scenu

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading