Leonardo Di Kaprio
Foto: EPA/EPA

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio (47) ponovo je singl. Naime, čuveni zavodnik stavio je tačku na dugogodišnju vezu sa svojom devojkom, manekenkom Kamilom Morone (25).

Insajderi bliski holivudskoj zvezdi tvrde da su Leo i Kamila završili svoju vezu ranije ovog leta, prenose strani mediji.

- Među njima nema loših emocija. To je jednostavno došlo do svog prirodnog kraja - rekli su dobro upućeni izvori.

Iako ovaj raskid deluje prilično uobičajeno, posebno u Holivudu gde su veze poznatih stalno na klackalici, sasvim je moguće da se iza ovog krije nešto dublja priča. Naime, još 2019. kružile su priče da će da Leonardo ostaviti Kamilu tačno 2022, kada ona napuni 25 godina.

I zaista, Kamila je proslavila 25. rođendan u junu ove godine, a ubrzo nakon toga je i ostavljena. Zvuči bizarno, ali kratak osvrt na ljubavni život slavnog glumca jasno pokazuje da se nikada u životu nije zabavljao sa ženom koja ima više od 25 godina – to je gornja granica.

Ova činjenica je do te mere zabavljala korisnike društvenih mrežam, da već godinama kruži čak i grafika koja daje uvid u tvrdnje da Leo jednostavo voli samo žene u ranim 20-im. Taj podatak je postao čak i redovna šala u Holivudu – pomenula ga je i Ejmi Šumer prilikom dodele ovogodišnjih Oskara.

Mnogi takođe sumnjaju da je ovo neki fetiš poznatog glumca jer je svaku devojku ostavio čim je napunila 25, a nama ostaje samo da spekulišemo šta je tu istina.

VEĆ DUGO KORISTI NARKOTIKE, IMA UBILAČKI NAGON! Prva jeziva ispovest Severinine sestre Marijane nakon tuče i skandala: Ubola me je!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading