DRAMA SE NASTAVLJA? Amber Herd ponovo poziva Džonija Depa na sud: Suđenje veka još uvek nema kraj
Foto AP

Drama između Amber Herd i Džonija Depa se izgleda nastavlja.

Glumica je 1. jula u sudu u Virdžiniji i zvanično predala papire, pa zatražila da se prethodno doneta odluka porote poništi i odbaci, ne bi li novo suđenje moglo da počne.

Pročitajte još: Najfatalnija PLAVUŠA Holivuda proslavila 55 rođendan: Život je nije mazio, dadilja je SILOVALA, a udavala se čak ŠEST puta

DRAMA SE NASTAVLJA? Amber Herd ponovo poziva Džonija Depa na sud: Suđenje veka još uvek nema kraj

Foto AP

 

Porota je prethodnog meseca donela odluku u Depovu korist. Herdovoj je tada naređeno da isplati bivšem suprugu 15 miliona dolara zbog klevete, ali kasnije je istaknuto da će u pitanju biti 10,35 miliona, a u posebnoj presudi posle njene kontratužbe, Amber je pripala „nagrada" od dva miliona.

Advokatica Ilejn Bredehoft koja ju je branila istakla je kako suma koju njena klijentkinja mora da isplati prevelika, te da „nema dokaza koji bi potkrepili takvu presudu". Žestoko je bila i zamerila Depovom timu, jer se dosta bavio događajima iz 2016. Ostatak žalbe govori o tome kako članak iz „Posta" ne sadrži ime glumca - što je i argument kojim su se više puta služile tokom dramantičnog suđenja koje je svet gledao.

DRAMA SE NASTAVLJA? Amber Herd ponovo poziva Džonija Depa na sud: Suđenje veka još uvek nema kraj

Foto AP

 

- Uz dužno poštovanje, Herdova zato traži da se odluka porote poništi, te da se započne i novo suđenje - zakljulila je Ilejn, bruje strani mediji.

Sa druge strane, Amber je bila jasna govoreći o tome koliko joj je ova presuda teško pala i koliko joj se protivi u saopštenju koje je izdala malo zatim, prenosi „Ladbible". U istom, istakla je da je razočarana, kao i da i te kako ima čime to potkrepi.

Depov advokat je, međutim, odbacio nedavnu žalbu rekavši za „Courthouse news" da to jeste bilo očekivano, ali da „nema na težini, pa da tome i ne treba davati na značaju", jer nema osnova za tako nešto.

ŽENA MAČKA Elena Kitić ne prestaje da šokira svojim izgledom, njene fotografije oduzimaju dah

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading