Amber Herd
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Posle dramatičnog suđenja s bivšim suprugom Džonijem Depom od kog je na kraju izgubila, pa sad još posle svega, kako kaže, „mora da mu isplati novac koji i nema"Amber Herd će možda još jednom morati pred sud - zbog svojih pasa.

Naime, ona je još za vreme sada već ozloglašenog braka ilegalno dovela Pistola i Bua u Australiju, a ova zemlja i dalje istražuje optužbe za krivokletstvo protiv glumice u slučaju tog uvoza iz 2015. godine.

JOŠ JEDNA PRAVNA BITKA Posle skandaloznog suđenja s bivšim, Amber Herd nema problem samo sa novcem

Foto: Printscreen/instagram

 

- Odeljenje za poljoprivredu, vodu i okolinu istražuje navode o krivokletstvu Herdove tokom sudskog postupka 2015. godine za ilegalni uvoz njena dva psa u Australiju - izjavio je portparol tamošnjeg Ministarstva poljoprivrede, vode i okoline.

Jorkširski terijeri, podsetimo, nisu prošli carinu i pridržavali su se desetodnevnog karantina.

JOŠ JEDNA PRAVNA BITKA Posle skandaloznog suđenja s bivšim, Amber Herd nema problem samo sa novcem

Printscreen

 

Amber je u julu iste godine optužena za ilegalni uvoz životinja, ali nakon što je na sudu priznala krivicu za krivotvorenje pasoša, slučaj je bio zatvoren.

Međutim, pomenuti portparol je naglasio da „odeljenje nastoji da dobije izjave svedoka i nakon što ih dobije, direktor javnog tužioca Komonvelta razmotriće jesu li dokazi dovoljni da opravdaju nastavak predmeta".

NAPUSTIO ŽURKU OBLIVEN KRVLJU Verenik Megan Foks razbio čašu šampanjca o glavu, skandal na nastupu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading