Dženfer Lopez
Foto: Profimedia/Foto: profimedija

Latino diva Dženifer Lopez "zapalila" je crveni tepih kad se na premijeri svog dokumentarca "Halftime" u Njujorku pojavila u potpuno providnoj haljini. Samouvereno je koračala bez donjeg veša u dugoj, crnoj toaleti sačinjenoj većim delom od providne mrežice, koja je bukvalno otkrivala mnogo toga, pa i zadnjicu popularne estradne umetnice. 

Njen dokumentarac je premijerno prikazan na Tribeca festivalu u Njujorku, a prisutni nisu mogli da skinu pogled sa prezgodne Lopezove koja je oduvala sve ostale poznate dame kada je u pitanju stas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Elegantna crna haljina savršeno je isticala pevačicine obline, posebno zadnjicu koju je ona svojevremeno osigurala na vrtoglavih 27 miliona dolara. Sad je jasno i zašto je to uradila.

Iako je zakoračila u 6. deceniju života Džej Lo je još jednom dokazala da su godine, bar kad je ona u pitanju, samo broj.  

Uz atraktivnu haljinu ona je kosu vezala u elegantan, visoki konjski rep kako bi istakla viseće dijamantske naušnice. Na ruci joj je blistao verenički prsten sa zelenim dijamantima koji je nedavno dobila od verenika Bena Afleka koji ju je zaprosio po drugi put.

Svoj glamurozan i seksi izgled dopunila je diskretnom šminkom, dok je u ruci držala mali, elegantnu crnu tašnu, smešeći se od uha do uha.

SALE JE U KUĆI JEDAN OPUŠTEN ČOVEK Suzana Jovanović otkriva nove detalje vezano za Popovića, pa otkriva gde će ići na zasluženi odmor

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading