ŠOK REAKCIJA AMBER HERD U SUDNICI Optužila Depa za nasilje i silovanje, porota je uništila, a ona... (FOTO)
EPA

Nedeljama unazad smo bili u prilici da gledamo suđenje bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd i slušamo stravične detalje iz njihove toksične veze.

Amber je Depa Gađala flašom i odsekla mu vrh prsta, on je nju silovao flašom, ona je izvršila nuždu na njegovom krevetu...

Gnusni detalji iz braka su servirani celom svetu putem lajv strima iz sudnice, a sada je gadostima, prema poroti i lažima, došao kraj,

Sud u Virdžiniji je odlučio da Džoni Dep nije kriv za nasilje za koje ga je Amber Herd optužila u članku u Vašington postu u kojem je sebe nazvala "žrtvom fizičkog i seksualnog nasilja".

Amber je bila na sudu dok je izricana presuda, dok Dep nije bio prisutan. Kamere su zabeležile njenu reakciju - spustila je glavu i nije se pomerala dok je, tačku po tačku, slušala kako njen bivši nije kriv ni za jednu stvar za koju ga je optužila:

ŠOK REAKCIJA AMBER HERD U SUDNICI Optužila Depa za nasilje i silovanje, porota je uništila, a ona... (FOTO)

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

Amber Herd  se odmah nakon suđenja oglasila:

"Razočaranje koje danas osećam je neopisivo. Slomljena sam što brdo dokaza još uvek nije bilo dovoljno da se suprotstavim nesrazmernoj moći, uticaju i uticaju mog bivšeg muža".

Porota je odlučila da je Amber Herd oklevetala supruga u svom članku u Vašington Postu 2018, u kojem je sebe opisala kao "javnu ličnost koja predstavlja porodično nasilje". Utvrđeno je da je Dep tim tekstom pretrpeo štetu i zato će Herd morati da mu plati 15 miliona dolara.

Sa druge strane, porota je presudila i po jednom elementu u korist bivše supruge Džonija Depa, a na osnovu njene kontratužbe. Utvrđeno je da je ona oklevetana u tvrdnjama glumčevog advokata, Adama Voldmana u izjavi za Dejli Mejl, u kojem je nazvao njene navode ombanom. Zbog toga će njoj Dep morati da isplati dva miliona dolara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading