POROTA MI JE VRATILA ŽIVOT Džoni Dep napisao emotivno pismo nakon presude: Šest godina trpeo sam beskrajnu lavinu mržnje
Foto: Printscreen

Nakon presude u korist američkog glumca Džonija Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, on se oglasio porukom na Instagramu.

- Pre šest godina, moj život, životi moje dece, životi meni najbližih, a takođe i životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i verovali u mene, bili su zauvek promenjeni. Sve se desilo u tren oka. Netačne, veoma ozbiljne optužbe protiv mene pisane su u medijima što je izazvalo beskrajnu lavinu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica... Šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Ja sam istinski ponosan - napisao je Dep na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

 

Glumac navodi da je bio svestan s kakvim preprakama će se suočavati, ali dodaje da je ozbiljno razmislio pre nego što se upustio u pravnu borbu.

- Od samog početka cilj donošenja ove presude bio je da se otkrije istina, bez ozbira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u podršci koju su mi pružali. Miran sam jer znam da sam to konačno postigao - dodao je.

POROTA MI JE VRATILA ŽIVOT Džoni Dep napisao emotivno pismo nakon presude: Šest godina trpeo sam beskrajnu lavinu mržnje

Tanjug

 

OGLASILA SE AMBER NAKON PRESUDE: Neizmerna moć i uticaj mog bivšeg muža jače su od gomile dokaza

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading