TRUDNA ADRIANA LIMA FRAPIRALA ČITAV SVET Manekenka pokazala svoj stomak, mnogima se prizor nije svideo
EPA

Svetska modna zvezda Adrijana Lima (40) i njen partner filmski producent Andre Lemer (41) pojavili su se pre neki dan na premijeri mini-serije „Ponuda“ („The Offer“) u Los Anđelesu. Očekivano, najviše pogleda privukao je njen trudnički stomak.

Čuvena Brazilka Adrijana Lima koja je sredinom februara saopštila da čeka dete sa Andreom Lemersom pojavila se na filmskom događaju u dugoj, crnoj šljokicavoj haljini sa upadljivim šlicem na levoj strani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Poseban „dodatak“ njenom besprekornom stilu bio je onaj poseban sjaj koji krasi sve trudnice. Pogledajte taj osmeh Adrijane Lime koja je u jednom momentu dodirnula svoj stomak priredivši scenu koju su fotografi pomno ispratili.

Trudnički stomačić je bio u prvom planu, a kada je u pitanju Adrijanin modni stil odnosno novo trudničko izdanje, treba pomenuti i svedenu frizuru i jednostavne, efektne crne cipele koje su se uklopile sa upadljivom odećom.

Lemer je svoju dragu pratio u sportsko-elegantnoj odevnoj kombinaciji, a fotografija na kojoj poznati par drži ruke na njenom stomaku jedna je od najupadljiviijih. Adrijana i Andre jednostavno nisu skrivali sreću.

Lima je nedavno učestvovala na reviji Aleksandra Vanga pojavivši se u odevnoj kombinaciji koja je otkrivala njen trudnički stomak. 

ODLUČILI SU I KOJE ĆE JOJ IME DATI Nikolas Kejdž otkrio da čeka devojčicu sa 30 godina mlađom suprugom

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading