UHAPŠEN POZNATI GLUMAC Sumnja se da je inicirao intimne odnose sa maloletnicom, a svi ga znate iz ove megapopularne serije (FOTO)
Foto: Shutterstock

Glumac Džozef Gat uhapšen je ranije ovog meseca zbog neprikladne seksualne komunikacije s maloletnom osobom.

Policija je 6. aprila izdala nalog za pretres Gatove kuće u Los Anđelesu, te je nakon toga uhapsila 50-godišnjeg glumca, objavila losanđeleška policijska (LAPD).

Iz odeljenja koje istražuje ovaj slučaj pozvali su sve one koji imaju dodatne informacije o ovom slučaju da kontaktiraju policiju.

Glumac je pušten na slobodu istog dana kada je i priveden, nakon što je platio kauciju u iznosu od 5.000 dolara.

Gat se kasnije oglasio na svojim profilima na društvenim mrežama i opovrgnuo sve optužbe. Nazvao ih je "užasnim i potpuno neistinitim".

- Želeo bih da se osvrnem na potpuno strašne i neistinite optužbe na svoj račun. Sve je potpuno krivo. Sarađujem s policijom kako bih sve razjasnio. Radujem se tome da očistim svoje ime - napisao je glumac, pa dodao:

- Hvala svim mojim prijateljima i svima koji me podržavaju, a koji znaju da je to neistina i razumeju da iz pravnih razloga ne mogu na društvenim mrežama dodatno da komentarišu ovaj slučaj - dodao je on.

Gat je poznat po svojim ulogama u trima epizodama "Igre prestola", u kojima je glumio lik Tena Varga. Nedavno se pojavio i u seriji “NCIS: New Orleans”, a ima ulogu i u nadolazećem DC filmu “Crni Adam”.

"NAPUMPAO SI DETE I HVALIŠ SE" 30 godina mlađa žena slavnog glumca je trudna, a njega prozivaju da je pedofil

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading