MISICA SE UBILA NA SUROV NAČIN! A sada je isplivalo njeno oproštajno pismo: Spomenula je jednu ženu!
Printscreen

Prema pisanju američkih medija, pobednica takmičenja za Mis Sjedinjenih Američkih Država 2019. godine izvršila je samoubistvo skokom sa zgrade na Menhetnu.

Američka advokatica, manekenka, voditeljka emisije "Ekstra" i bivša misica Čelsi Krist (30) oduzela je sebi život na surov način.

- S ogromnom tugom moramo da podelimo da je preminula naša voljena Čelsi - stoji u saopštenju za javnost koje je izdala manekenkina porodica.

- Čelsi je bila oličenje ljubavi i služila je drugima, bilo kao advokat u borbi za socijalnu pravdu, ili kao Mis Amerike, ili kao voditeljka. Ali, što je najvažnije, kao ćerka, sestra, prijatelj, mentor i koleginica -znamo da će njen uticaj nastaviti da živi.

MISICA SE UBILA NA SUROV NAČIN! A sada je isplivalo njeno oproštajno pismo: Spomenula je jednu ženu!

Printscreen

 

Kako su tada izjavili nadležni, ona je pronađena bez znakova života u nedelju u Njujorku, ispred nebodera Orion.

Čelsi je ostavila oproštajnu poruku, u kojoj je navodno napisala samo da sve što poseduje ostavlja svojoj majci, a nekoliko sati pre nego što je s 29. sprata skočila u smrt podelila je svoju fotografiju na Instagramu i poručila:

- Neka vam ovaj dan donese spokoj i mir.

Čelsi Kristi potiče iz mešovite porodice: njen otac je Poljak, a majka Afroamerikanka. Zanimljivo je da je njena majka pre 20 godina bila Mis Severne Karoline, a Čelsi je kao vrlo mlada počela da učestvuje u izborima za lepotice. Sve vreme se bavila i svojim obrazovanjem, a završila je studije prava. Bila je advokatica i sportistkinja, 2019. godine osvojila je titulu Mis Severne Karoline, a potom i Mis Sjedinjenih Američkih Država, nakon čega se takmičila za Mis Univerzuma. Na svim takmičenjima na kojima je učestvovala opisivala je sebe kao "čudnu klinku" i podsećala da nije uvek bila standarna lepotica, da je bila ismevana zbog spojenih obrva i da smatra da pripada prvoj generaciji žena koje su istinski osnažene.

MISICA SE UBILA NA SUROV NAČIN! A sada je isplivalo njeno oproštajno pismo: Spomenula je jednu ženu!

Printscreen

 

- Stojim ovde, u Nevadi, saveznoj državi koja ima prvo žensko zakonodavno telo u zemlji. Moja generacija je prva koja ima taj način razmišljanja okrenut prema budućnosti, koji podrazumeva inkluzivnost, raznolikost, snagu i osnažene žene. Radujem se daljem napretku moje generacije - rekla je jednom prilikom Čelsi.

 ZASIJAO VELIKI DIJAMANTSKI PRSTEN! Dženifer Lopez se ponovo verila za Bena Afleka?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading