ŽIVOT SLAVNOG ŠMEKERA OBELEŽILE SU TRAGEDIJE! Sreću je našao kraj mlađe žene koja je na meti sramnih komentara!
EPA

Kijanu Rivs nikada ranije nije bio u braku, a sada je izgleda spreman zaprosi svoju devojku sa kojom je više od četiri godine, umetnicu Aleksandru Grant (48), prenosi "Daily Mail".

Naime, Kijanu je snimljen u delu prodavnice gde se prodaje dijamansko prstenje, te su mnogi sigurni da je slavni glumac kupovao verenički prsten za svoju dugogodišnju devojku.

ŽIVOT SLAVNOG ŠMEKERA OBELEŽILE SU TRAGEDIJE! Sreću je našao kraj mlađe žene koja je na meti sramnih komentara!

EPA

 

Podsetimo, Kijanu i Aleksandra prvi put su se pojavili na crvenom tepihu u novembru 2019. godine, a par se upoznao 2011. godine kada mu je Aleksandra pomogla sa vizualima za njegovu prvu knjigu.

Ponovo su sarađivali 2015. godine, a glumcu se, prema navodima izvora, najviše dopalo to što je sa lakoćom prozrela u njegovu dušu. 2017. godine, kada Kijanu je za strane medije pričao o osnivanju porodice. 

- Prekasno je za to. Sve je gotovo. Imam 52 godine. Osim toga, ne želim više decu - rekao je glumac.

Međutim, zahvaljujući Aleksandri Grant, njegovo mišljenje se promenilo. Iako se sa sigurnošću ne zna kada je par tačno počeo da se zabavlja, jedno je sigurno, Aleksandra se pokazala kao prava žena za Kijanu Rivsa.

Kijanu i Aleksandra su se upoznali na zabavi 2009. godine, ali dugo su imali poslovni odnos. Zvanično su postali par u novembru 2019. godine, pojavivši se zajedno na crvenom tepihu.

ŽIVOT SLAVNOG ŠMEKERA OBELEŽILE SU TRAGEDIJE! Sreću je našao kraj mlađe žene koja je na meti sramnih komentara!

EPA

 

Prisutni su bili iznenađeni kada su ga videli sa ženom poput Aleksandre, koja nije ispunila očekivanja javnosti da postane partnerka filmske zvezde. Očekivali da će njegova izabranica izgleda potpuno drugačije - u svim svetskim medijima je izgled njegove izabranice glavna tema, koja, kako kažu, izgleda bar 10 godina starije od njega. Dok su neki pratioci bili oduševljeni što je Kijanu ponovo srećan u ljubavi, drugi Aleksandri zameraju što ima sedu kosu i što izgleda starije od žena svojih godina.

I sama Aleksandra je bila svesna kakav je utisak ostavila na druge.

- Visoka sam 1,85 cm i imam sedu kosu. Da, volela bih da izgledam kao Kim Kardašijan i čak bih pristala na operaciju skraćivanja nogu za 30 cm - rekla je Aleksandra koja je znala i sama da je ostavila drugačiji utisak na javnost.

Sa 46 godina više nije izgledala tako mlado kako je svet očekivao da će ona biti. Pošto je osedela u 20. godini, Aleksandrin nekonvencionalan, ali istovremeno očaravajući izgled šokirao je svet.

Podsetimo, život Kijanu Rivsa obeležila je strašna taregedija, kada je ostao bez svoje partnerke Dženifer Sajm koja je poginula 2001. godine u stravičnoj nesreći sa svega 28 godina. Dženifer i Kijanu su pre nesreće čekali devojčicu, Avu, ali dete je bilo mrtvorođeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Kufa (@marinakufa)

Kijanu je imao kratku vezu sa Sandrom Bulok i Sofijom Kopolom, ali činjenica koju i sam ističe je da je Dženifer bila ljubav njegovog života. 

Kijanu je, inače, 1993. godine ostao i bez najboljeg prijatelja, Rivera Feniksa, koji je umro sa svega 23 godine na jednoj žurki. Tu je bila i vest o tome da njegova mlađa sestra Kim boluje od leukemije. Kijanu je, inače, ranih devedesetih godina potpuno preuzeo brigu o njoj.

- Ako ste bili brutalno lomljeni a opet skupili hrabrosti da budete nežni prema drugim živim bićima, onda ste zapravo frajer sa srcem anđela - posle svega ima da kaže skromni i hrabri glumac.

KAŽU DA JE ONA NAJBOLJA BIVŠA IKADA! Ludo je volela teško bolesnog glumca, a sad je najbolja drugarica sa njegovom ženom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading