KAŽU DA JE ONA NAJBOLJA BIVŠA IKADA! Ludo je volela teško bolesnog glumca, a sad je najbolja drugarica sa njegovom ženom!
Profimedia

Devedesetih nije bilo slavnijeg para od Demi Muri Brusa Vilisa. On - glavni srcelomac Holivuda, ona - nestvarno zgodna, san snova mnogih muškaraca. Nažalost, uprkos velikoj ljubavi, brak im je pukao nakon 11 dugih godina, međutim, ostali su dobri prijatelji. Toliko dobri da je njihov odnos često i nakon razvoda punio stranice tabloida.

Profimedia

 

Međutim, nekadašnji par se na to nije obazirao, a upravo je Demi jedna od onih koja mu je, od kako je izašao u javnost sa dijagnozom afazije. Podsetimo, glumac je objavio da se povlači iz za sada sveta glume zbog bolesti.

Kao porodica želeli smo da podelimo da je naš voljeni Brus imao neke zdravstvene probleme i da mu je dijagnostikovana afazija, koja utiče na kognitivne sposobnosti. On će zbog toga napraviti pauzu u glumačkoj karijeri koja mu je značila mnogo - navodi se u zvaničnom saopštenju.

Porodica je dodala da prolazi kroz veoma izazovne trenutke i da je zahvalna za ljubav, saosećanje i podršku koja dolazi od njegovih prijatelja, kolega, fanova. Naravno, jedna od prvih koja je uz njega je upravo Demi, a mnogi ne znaju da je njihova ljubavna priča svojevremeno bila neka vrsta nesrećnih okolnosti.

1987. "Zaseda" je premerno prikazana u Los Anđelesu. Jednu od glavnih uloga u produkciji igrao je Emilio Estevez , koji se na događaju pojavio sa svojom tadašnjom partnerkom. Bila je to Demi Mur, koja je tada sticala popularnost u Holivudu.

Među pozvanim gostima bio je i glumac akcionih filmova Brus Vilis. Prvi susret sa Demi Mur nije izazvao leptiriće u stomaku, iskre strasti ili čaroliju u očima. U stvari, bilo je drugačije. Glumica u autobiografiji "Iznutra" prisetila se:

Bio je hrabar i pravi džentlmen, ali na svoj bezobrazan i glasan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️ Lovers (@lovers.rs)

Nakon premijere, njih dvoje se zabavili na after partiju. Tada je Brus Vilis zatražio od Demi Mur broj telefona, a ona mu ga je zapisala na ruci. Međutim, povratak kući bio je ono što je bilo predusno.

- Dok sam išla kući, jedna limuzina se zaustavila na semaforu. Videla sam Brusa i njegove drugare kako vire sa krova auta i dozivaju me. Za mene je to bio dobar znak da obratim pažnju na ovog čoveka - rekla je Demi svojevremeno.

Nakon toga, Demi je raskinula sa Emiliom Estevezom i uspostavila kontakt sa Brusom Vilisom. Od tog trenutka stvari su se odvijale munjevito. Pojavljivali su se na crvenim tepisima, putovali na luks destinacije... Gdegod da su otišli privlačili su ogromnu pažnju.

 

Komentari (0)

Loading