Vil Smit
Foto: EPA/EPA

Ovogodišnja 94. dodela Oskara koju dodeljuje Akademija filmskih umetnosti i nauka, bila je u senci skandala koji se dogodio u najavnom delu. Komičar Kris Rok se našalio na račun Džejde Pinket Smit, supruge Vila Smita, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna dvojice glumaca

Vil Smit je nokautirao Krisa Roka i time je šokirao javnost. 

Džejda ni na jedan način nije prokomentarisala skandal i uopšte se nije oglašavala, osim što se na Instagramu pohvalila raskošnom, upečatljivom kreacijom.

Supruga slavnog glumca se tek danas oglasila na Instagramu sa rečima: 

- Ovo je sezona izlečenja i tu sam za to - napisala je ona. 

Šta stoji iza ove misterizone poruke i šta je voditeljka želela da poruči nije poznato, a možete samo da nagađate.

Inače, većina smatra da je upravo Džejdina reakcija na Rokovu šalu podstakla njenog supruga da reaguje tako nesmotreno. Naime, glumac se isprva smejao, ali kada se okrenuo i video kako Džejda koluta očima i izgleda ljutito, zaputio se prema bini gde je udario zbunjenog i šokiranog Roka.

- Ne uzimaj ime moje žene više u svoja je*ena usta - zaurlao je Smit tom prilikom, verovatno ni ne slutivši da će se ovaj incident pretvoriti u skandal neviđenih razmera koji bi mogao da ga košta Oskara.

DA LI ĆE USPETI DA SE SNAĐE?! Goca Lazarević u sedmoj deceniji odlučila da se oproba u zanimanju za mlade, prve rekacije već stigle!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading