BIO SAM VAN SEBE, POGREŠIO SAM! Vil Smit uputio javno izvinjenje kolegi kog je ošamario na dodeli Oskara! (FOTO)
Tanjug

Pre dva dana održana je dodela Oskara, a događaj na kom se slave sva dostignuća u filmskoj industriji pao je u senku nakon što je glumac Vil Smit udario šamar svom kolegi Krisu Roku u uživo prenosu, na sceni. Ovaj potez su mnogi osudili i ne prestaje o njemu da se priča, a sada se i sam Smit oglasio.

On je na svom nalogu na Instagramu uputio javno izvinjenje kolegi, rekavši da je njegovo ponašanje bilo neprihvatljivo i neoprostivo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

- Nasilje u svim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun su deo posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju je bila previše za mene i emotivno sam reagovao - napisao je on, pa nastavio:

- Želeo bih da ti se javno izvinim, Kris. Bio sam van sebe i pogrešio sam. Stidim se svojih postupaka koji nisu postupci čoveka kakav želim da budem. Nema mesta nasilju u svetu ljubavi i dobrote - dodao je glumac.

- Takođe bih želeo da se izvinim Akademiji, producentima emisije, svim prisutnima i svima koji su prenos gledali širom sveta. Želeo bih da se izvinim porodici Vilijams i mojoj porodici kralja Ričarda. Duboko žalim što je moje ponašanje ukaljalo ono što je inače bilo predivno putovanje za sve nas. Radim na sebi - bio je iskren Vil.

BIO SAM VAN SEBE, POGREŠIO SAM! Vil Smit uputio javno izvinjenje kolegi kog je ošamario na dodeli Oskara! (FOTO)

Tanjug

 

Podsetimo, Kris Rok je držao govor na ceremoniji, te napravio neslanu šalu na račun Džejde Pinket Smit i toga što je obrijala glavu. Ona je pre izvesnog vremena otkrila da se bori sa alopecijom, te da je to razlog zašto je i odlučila da obrije kosu.

- Hej Džejda, jedva čekam film "Dži Aj Džejn 2" - rekao je on, aludirajući na njenu obrijanu glavu, kakvu je i Demi Mur imala u ovom filmu iz 1997. godine.

Džejda je prevrnula očima, vidno iznervirana, a Smit ustao i ošamario Krisa Roka. Iako je u prvi mah sve delovalo kao šala, da je reč o stvarnom sukobu bilo je jasno kada se Smit vratio na mesto i psujući poručio Roku da njegovu ženu ne uzima u usta.

BIO SAM VAN SEBE, POGREŠIO SAM! Vil Smit uputio javno izvinjenje kolegi kog je ošamario na dodeli Oskara! (FOTO)

Tanjug

 

- Ne uzimaj moju ženu u svoja je**na usta - vikao je na njega.

Prisutni su bili iznenađeni, a gledaoci kraj malih ekrana nisu mogli da veruju šta se desilo na ovakvom događaju. 

BIVŠOJ JE SLOMIO REBRA, A NEPOZNATU ŽENU JE IZBO! Lepotan iz kultne serije "Čuvani plaže" nizao je skandale, a danas pokušava da vrati karijeru

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading