BILA JE BESNA KAO RIS! Fotografije supruge Vila Smita pre nego što je glumac zbog nje udario šamar kolegi obišle svet!
Tanjug

Društvene mreže ne prestaju da "bruje" o incidentu koji se dogodio na sinoćnoj dodeli nagrade "Oskar" kada je Vil Smit ošamario Krisa Roka, a kamere su zabeležile kako se, pre samog incidenta, ponašala Džejda Pinket Smit.

Naime, Kris se sve vreme trudio da bude duhovit, te je nizao šalu za šalom, međutim, one se nisu svima dopale, a pre svega, supruzi Vila Smita koja je u krupnom kadru snimljena kako "prevrće očima". 

- Znate li kome je večeras najteži posao? Havijer Bardem i njegova supruga su oboje nominovani. Ako ona izgubi, on ne sme da pobedi. On se moli da Vil Smit pobedi...Džejda, volim te." G.I. Džejn 2" jedva čekam da te vidim u njemu - rekao je Kris mislivši na film u kojem je Demi Mur kratko ošišana, a Džejda je takođe ima takvu frizuru, ali zbog alopecije.

Odmah nakon toga je usledio kadar u kojem se Vil smeje, dok Džejda koluta očima, ali i Krisa Roka gleda sa gađenjem.

Nakon toga je usledio muk u publici, a Rok se trudio da opusti situaciju. Međutim, to mu nije pošlo za rukom, te je Smit prišao Krisu i udario mu šamar.

Niko od prisutnih nije mogao da veruje šta se desilo na ovogodišnjoj dodeli Oskara, a ovo je i dalje jedna od glavnih tema u svim medijima, ali i na društvenim mrežama.

VIL SMIT OSTAJE BEZ OSKARA!? Stiglo zvanično saopštenje nakon što je glumac na dodeli prestižne nagrade udario šamar kolegi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
NIKOLAKRAJINALONDON

28.03.2022 22:55

On je njega stvarno slabo zakacio .