SAMO ŽELI NOVAC! Alek Boldvin je ubio ženu na setu, a sada ga tuži njen suprug, skandal koji je šokirao svet dobija novi epilog!
EPA/Caroline Brehman

Američki glumac Alek Boldvin odgovorio je na optužbe supruga Haline Hačins, tvrdeći da on sada samo želi novac. 

Kako se navodi, oni su razgovarali o nagodbi, ali dogovor nije postignut. 

- On (Boldvin) samo želi da izbegne odgovornost. Tome svedoči i činjenica da je podneo arbitražu kako bi se zaštitio od ostatka producentske kompanije koja stoji iza filma. Boldvin tvrdi da su Hačinsovi postupci i tužbe protiv njega sprečile da se dovrši snimanje filma, pa to je sramota - izjavo je advokat Meta Hačinsa.

SAMO ŽELI NOVAC! Alek Boldvin je ubio ženu na setu, a sada ga tuži njen suprug, skandal koji je šokirao svet dobija novi epilog!

Profimedia

 

Podsetimo, Met Hačins je izjavio kako je apsurdno da glumac ne prihvata odgovornost, a Boldvin tvrdi da on sve to sada radi zbog novca.

- Pre tog intervjua je komunikacija sa pomenutim bila isključivo pristojna, susretljiva i topla. Pružali smo jedno drugom podršku - izjavio je glumac. 

Met Hačins je, sa druge strane, istakao da je bio veoma ljut na glumca.

 - Gledajući ga bio sam tako ljut i besan - rekao je Met Hačins, koji je u braku s Halinom proveo 16 godina.

 - Bio sam tako ljut što sam ga video kako govori o njenoj smrti tako javno i na tako detaljan način, a zatim da ne prihvata nikakvu odgovornost, nakon što je upravo opisao da ju je ubio - rekao je ožalošćeni suprug.

PROŠIRILO SE I NA KOSTI! Otkriveno od čega je preminuo slavni glumac!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading