SKANDAL POZNATOG GLUMCA UTICAO NA CELU PORODICU! Boldvinova supruga nestaje sa društvenih mreža (FOTO)
Profimedia

Ona je ovu odluku donela nekoliko dana nakon što je porodica Haline Hačins, koja je ubijena na snimanju filma kada je Boldvinov rekvizit udario u glavu podnela je tužbu protiv njenog supruga.

Naime, Boldvin je pod velikim pritiskom javnosti nakon ubistva Haline Hačins, na snimanju filma "Rust", a taj pritisak trpi i njegova porodica.

Instruktorka joge je u objavi na Instagramu obavestila da se udaljila od onlajn sveta i dodala da će se na mrežama "povremeno javiti zbog dobrobiti svoje porodice".

- Hej, prijatelji, napraviću pauzu na društvenim mrežama. Obećavam da ću se vratiti. Volim vas i znam da se brinete pa vas želim upozoriti. Možda se s vremena na vreme prijavim, ostavim vam fotografiju i obavestim vas da smo dobro - napisala je u objavi.

Supruga Aleka Boldvina, Hilarija Boldvin, objavila je da se zbog očuvanja mentalnog zdravlja povlači sa društvenih mreža.

EVO KAKO JE LUKASOVA SNAJKA IZGLEDALA PRE SVADBE! Retko se pojavljivala u javnosti, bila je plavuša, malo ko bi je prepoznao (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading