BRED PIT TUŽI ANĐELINU DŽOLI! Glumac saznao šta je bivša uradila bez njegovog znanja i napravio opšti karambol!
Foto: Shutterstock

Loš odnos bivših supružnika, Breda Pita i Anđeline Džoli, ponovo dobija novu dimenziju, jer su novom tužbom završili opet na sudu.

Glumac je sada podneo tužbu protiv Džolijeve, optužujući je da je nezakonito prodala svoj deo njihovog zajedničkog francuskog imanja dvorca Miraval, piše Page Six.

Pit tvrdi da su se dogovorili da nijedno od njih neće prodati svoj deo imanja u kom su se i venčali 2014., bez saglasnosti druge strane.

Holivudski glumac u tužbi tvrdi da je, iako je vinograd koji se nalazi u sklopu dvorca postao "njegova strast", Anđelina drsko prodala svoj deo ruskom biznismenu Juriju Šefleru bez njegovog dopuštenja, što je bio razlog da se ponovo nađu na sudu nakon brojnih procesa u borbi za starateljstvo.

BRED PIT TUŽI ANĐELINU DŽOLI! Glumac saznao šta je bivša uradila bez njegovog znanja i napravio opšti karambol!

EPA

 

Bred je tužbu podneo Višem sudu u Los Anđelesu, u kojoj je njegov advokat naveo šta je sve razlog njegovog poteza.

- Džolijeva je prodala deo imanja bez Pitovog znanja, uskraćujući bivšem suprugu pravo na pristanak i pravo prvootkupa koji je njen poslovni subjekt dugovao njegovom... Prodala je svoj deo iako je znala da će ruski biznismen nastojati da kontroliše njegov deo imanja i posao kom se Pit posvetio, a na taj način bi se potkopalo i Bredovo dalje ulaganje u imanje Miraval - piše u tužbi.

Holivudski zavodnik je ljubav prema grožđu i vinu pretvorio u multimilionski biznis, a Anđelinin potez znatno će ga u tome ometati.

Podsetimo, iako su nekadašnji supružnici konačno okončali rastanak i zakonski, par se još uvek nalazi u sudskim procesima zbog starateljstva nad decom i njihove zajedničke imovine.

RAZVEO SE SLAVNI GLUMAC! Džoi iz "Prijatelja" stavio tačku na brak sa 17 godina mlađom producentkinjom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Дуле

18.02.2022 13:46

И треба да је тужи, пошто није поштовано његово право прече куповине. Очигледно Француска није добро правно уређена држава кад је катастар направио такав пропуст и дозволио укњижбу.