PEVAČICA POSLE 38 GODINA PROGOVORILA O TAJNOM DETETU! Šuškalo se da ga je krila od svih a ovo je pokazao DNK test!
Printscreen

Pevačica Dženet Džekson konačno se oglasila povodom glasina da je pre 38 godina rodila dete, i da ga je krila od javnosti. Sestra Majkla Džeksona, koja je vodila naizmenično život pun skandala i "nestanaka" iz javnosti, decenijama je bila na meti priče da je u tajnosti dobila dete sa prvim suprugom Džejmsom Debardžom. Šuškalo se da je Dženet saznala da je trudna, ali pošto je već bila u lošim odnosima sa Debardžom, ostavila ga je a potom dete rodila u tajnosti i nikada nije ocu rekla da postoji.

Džeksonova je sada prvi put progovorila o ovim glasinama u dokumentarcu koji je sama producirala.

- Nekada davno, pričali su da sam rodila dete i da sam ga krila od biološkog oca. Nikada ne bih mogla da krijem dete od Džejmsa. Kako da sakrijem dete od rođenog oca? To nije ispravno - počela je Dženet a zatim objasnila kako su ove glasine uopšte nastale.

Džeksonova je imala samo 18 godina kada se udala za njega, i brak je poništen posle svega godinu dana. Dženet je tada igrala u seriji "Fame" i gledaoci su često komentarisali promene u njenom izgledu.

- Mnogo klinaca je mislilo da sam trudna jer sam se ugojila. Tada sam počela da uzimam pilule za kontracepciju, i u to vreme od njih su se žene i dalje gojile. Eto, to mi se desilo i onda je krenula priča da krijem trudnoću - rekla je ona.

PEVAČICA POSLE 38 GODINA PROGOVORILA O TAJNOM DETETU! Šuškalo se da ga je krila od svih a ovo je pokazao DNK test!

Printscreen

 

Glasine su se samo umnožavale, sve do toga da sestra Džeksonove, Rebi, odgaja dete kao svoje. Ali nisu samo gledaoci i tabloidi bili krivi, ove priče podgrejao je i sam Debardž. On je godinama kasnije, 2017, rekao američkim medijima da "uopšte nije tajna" da je Džeksonova rodila dete.

- Sa mnom je stupila u kontakt jedna mlada žena, i rekla mi je da je ona moja kćerka. Uradili smo i DNK test - najavio je on tada. DNK analiza je, međutim, pokazala da Debardž i neimenovana žena uopšte nisu u srodstvu.

Dženet Džekson ima samo jedno dete, koje je dobila u srednjim godinama. Sin Eisa al Mana rođen je 2017. u braku sa tadašnjim mužem, Visamom al Manom.

KERI BREDŠO NIJE NJENO PRAVO IME! Kultni lik iz serije "Se*s i grad" svi zovu pogrešno, a trebalo bi ovako!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading