UŽASI IZ VILE ŠOKIRALI SU JAVNOST! Oglasio se sin Hju Hefnera i progovorio o silovanjima i jezivim detaljima koji su isplivale u javnost o njegovom ocu!
EPA

Sin pokojnog Hjua Hefnera, Kuper, progovorio je javno o glasinama da se u čuvenoj vili njegovog oca živelo kao u kultu. Za vreme najavljivanja serijala o njemu, naime, pročulo se i kako je brojne mračne tajne ostavio za sobom, međutim njegov naslednik - tvrdi da je to daleko od istine.

Ne spominjući, međutim, niti premijeru, a ni sam šou, strogo se zadržao na gradskim pričama koje je na svom Tviter nalogu nazvao „neprimerenim".

- Možda neki ne odobravaju život koji je moj otac izabrao, ali on nije bio lažov. Nekonvencionalan, ali iskren. Bio je velikodušan, brinuo je ljudima. Sumanuto mi je šta se dešava. Sve ove neprimerene priče su rezultat nečijeg kajanja, koje je sad postalo osveta - tvrdi on.

Podsećanja radi, mesecima pred premijeru „Secrets of Playboy" šokantni trejleri „obilazili" su javnost. U jednom od njih, Holi Medison je napravila haos pošto je istakla da se u vili čoveka kom je jedno vreme bila i devojka „živelo kao u kultu".

UŽASI IZ VILE ŠOKIRALI SU JAVNOST! Oglasio se sin Hju Hefnera i progovorio o silovanjima i jezivim detaljima koji su isplivale u javnost o njegovom ocu!

Printscreen

 

- Razlog zašto je to što se od nas očekivalo da zaista i verujemo da je Hef dobar čovek. „Nije onakav kao što ga predstavljaju u medijima, on je okej". Sve van zidova vila ja bilo tako lako zaboraviti. Morali smo svi da budemo kod kuće do devet, prijatelji nas nisu posećivali... Niste inače imali posete, osim za praznike i tad vam dođu članovi porodice - govorila je ona i izazvala haos u Americi i širom sveta.

DRŽAO IH KAO TAOCE I SILOVAO! Isplivala stravična istina o Hju Hefneru, drogirao i zlostavljao zečice, pa ih terao na užasne stvari!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading