NAPUŠTA PSIHIJATRIJSKO LEČENJE! Evo zbog čega se najtužnija princeza na svetu vraća u Monako!
Printscreen

Najtužnija princeza na svetu, kako je mnogi nazivaju, princeza Šarlin, mogla bi da napusti psihijatrijsku ustanovu u kojoj se trenutno leči.

Naime, nagađa se da bi princeza mogla da se vrati u Monako kako bi prisustvovala obeležavanju dana svete Devote koji se slavi 28. januara.

Devota je zaštitnica kraljevine i jako važan dan za kneževsku porodicu. Svake godine članovi kraljevske porodice učestvuju u svečanostima u znak sećanja na svoju zaštitnicu. Princeza Šarlin do sada je uvek prisustvovala svečaosti pa mnogi pretpostavljaju da će se pojaviti i ove godine, ako joj zdravstveno stanje to dozvoli.

NAPUŠTA PSIHIJATRIJSKO LEČENJE! Evo zbog čega se najtužnija princeza na svetu vraća u Monako!

Foto: Printscreen/instagram

 

Protekle je godine princeza Šarlin boravila je u Južnoj Africi od maja do novembra, nakon što se ozbiljno razbolela zbog infekcije uha, nosa i grla. Nakon nekoliko hiruških zahvata za lečenje stanja konačno je dobila dozvolu za povratak u Monako u novembru, ali je zbog lošeg psihičkog stanja prebačena u jednu švajcarksu psihijatrijsku zdravstvenu ustanovu gde se trenutno leči.

Podsetimo, dva meseca princeza Šarlin nije smela da prima posete, a nakon što joj se zdravstveno stanje poboljšalo, napokon je dobila priliku da vidi svoju decu i supruga.

NAPUŠTA PSIHIJATRIJSKO LEČENJE! Evo zbog čega se najtužnija princeza na svetu vraća u Monako!

Printscreen

 

Dan pre Božića, princ Albert II (63) sa sedmogodišnjim blizancima, Gabrielom i Džejsonom, posetio je princezu Šarlin i to u potpunoj tajnosti. Malenim blizancima osmeh nije silazio s lica jer su napokon mogli da zagrle svoju majku nakon dugih pet nedelja.

Blizanci su princezi poklonili svoje crteže, nakon čega su imali porodični ručak. Ostatak vremena proveli su u igri i pevanju. Ipak, nakon četiri sata druženja, najtužnija princeza morala se teška srca oprostiti od svoje dece.

O njenoj tuzi često se nagađalo u medijima, a kako smatraju mnogi, razlog tome je suprugova nevera. Šarlin se nedavno u javnosti pojavila s obrijanom polovinom glave što su neki mediji protumačili kao bunt protiv supruga Alberta.

Nadimak "najtužnija žena na svetu" dobila je nakon venčanja na kom je celo vreme plakala. Mnogi nisu verovali da su u pitanju suze radosnice.

ZNAM DA PODVIKNEM! Jelena Tomašević uvela stroga pravila u vaspitanje ćerke, ovo nikako ne dopušta naslednici!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading