PORUKE KOJE LEDE KRV U ŽILAMA! Otkriveno šta je slavni di džej Avići napisao pre svog stravičnog samoubistva!
Printscreen

Avićijevi obožavatelji bili su skrhani kada je švedski dj 20. aprila 2018. sebi oduzeo život.

Njegovi poslednji zapisi u dnevniku, napisani pre samoubistva, biće objavljeni u predstojećoj knjizi Månsa Mosessona “Tim – Službena biografija Aviciija”.

Knjiga će biti objavljena 18. januara i u njoj će biti detaljno opisani mentalno zdravlje i problemi s kojima se Avići suočavao zbog zloupotrebe opojnih droga i alkohola.

Avići, čije je pravo ime bilo Tim Bergling, umro je u Muscatu, u Omanu, kada je imao 28 godina.

- Teško sam prihvatio to da ne smem da pijem, iako su svi lekari sugerisali da pričekam bar godinu pre nego što uopšte popijem pivo – napisao je Avići u svom dnevniku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avicii (@avicii)

- Naravno, nisam slušao većinu lekara, slušao sam par koji su rekli da je u redu ponekad piti ako budem oprezan. Bio sam neupućen i naivan i obilazio sam svet na beskrajnoj turneji – jer kad jednom završite, pogodite šta? – nastavio je.

- Počinjete iznova. Ti dani u bolnici bili su dani s najmanje stresa kojih se sećam u proteklih šest godina, to su bili moji pravi odmori, koliko god to zvučalo depresivno - dodao je.

- Bilo je to veliko olakšanje s obzirom na ludi raspored koji sam do tog trenutka držao – napisao je Avicii.

O svom novootkrivenom prosvetljenju napisao je u svom dnevniku:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avicii (@avicii)

- Osećam se kao da sam u novom zadanom načinu postojanja koji je vrlo nov i pomalo zastrašujući. Osjećao sam se kao da su strahovi poslednjih nekoliko dana izazvali pustoš u meni, ali sećam se saveta da se usredsredim na svoje disanje - napisao je on.

Samo dan pre njegove smrti poznanik kojeg je Avići upoznao na svom putovanju u Oman kontaktirao je njegovog oca jer je bio zabrinut zbog njegovih meditacija. Prijatelj je objasnio da ne jede ni govori.

Ista osoba je kasnije nazvala Aviciijevog oca kako bi ga obavestila o samoubistvu njegovog sina.

- Izbacivanje duše je poslednja povezanost, pre nego što se ponovo pokrene! – poslednja je poruka koju je Avići napisao u svom dnevniku.

DEKOLTE DO PUPKA I PROVIDNA HALJINA! Anastasija Ražnatović se pojavila u nesvakidašnjoj kombinaciji, ovakvu je nikada niste videli, a tek kad se okrenula!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading