STIŽE NASTAVAK SERIJE KORAK NAPRED Poznata glumica objavila predivne vesti, fanovi u transu!
Foto: Printscreen/instagram

Posle mnogo godina, na opšte oduševljenje svih fanova, serija "Korak napred" dobija svoj nastavak. Kako je saopštila čuvena Lola, glumica Beatris Luengo, uskoro ćemo gledati nove epizode.

- Sada je i zvanično. "Korak napred" se vraća - napisala je glumica na svom Instagram profilu uz video sekvence iz prethodne sezone serije, a na koje su se nizali pozitivni komentari fanova u vidu oduševljenja.

Iako su detalji još uvek nepoznati, za sada je sigurno da će se Beatris ponovo naći u ovom ostvarenju, a da li ćemo gledati i Ingrid, Pedra, Silviju, Robera i druge, ostaje da vidimo.

Podsećanja radi, serija "Korak napred" odnosno "Un paso adelante", ostvarila je veliki uspeh tokom višegodišnjeg emitovanja u periodu od 2002. godine.

Serija je bila omiljena među mladima, ali i nešto starijima, a veliki uspeh je postigao i bend "UPA dance", koji je tokom evropske turneje nastupao i u Beogradu.

Ispostavilo se da je za neke od mladih glumaca ovo bila idealna odskočna daska za nastavak karijere, ali neki se baš i nisu snašli u svetu slavnih, tako da nisu posle toga ostvarili neki značajniji uspeh.

TAKSISTA JE NAPAO NOŽEM Srpsku pevačicu su proglasili mrtvom, njen čuveni hit "Mlađi" svi znamo, a evo kako danas ona izgleda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading