GLUMAC OPTUŽEN ZA KANIBALIZAM I SILOVANJE! Pripisali mu jezive stvari, sve je otkriveno preko poruka!
Foto: Youtube/Printscreen

Američki glumac, Armi Hamer, optužen je za silovanje i zlostavljanje svoje bivše devojke Efi.

Kako su tada prenosili strani mediji, pomenuta devojka se pojavila na novinarskoj konferenciji sa svojim advokatom Glorijom Alred i tom prilikom je u suzama objavila da ju je Armi silovao 2017. godine kada je njoj bilo tek 20 godina.

Zvezda filma “Skrivena ljubav” pokušava da nastavi sa svojim životom nakon što je većinu 2021. godine proveo u rehabilitacionom centru izvan Orlanda u Floridi, gde je navodno zatražio pomoć nakon šokantnih optužbi za silovanje i kanibalističke nagone.

Armi

Foto: Youtube/Printscreen

 

– Armi je napustio rehabilitacioni centar u kojem je proveo gotovo 9 meseci. Dobro mu ide i to je prekrasna vest za njegovu porodicu. Vratio se na Kajmanska ostrva – rekao je Hamerov advokat za The Sun.

U porukama koje su se pojavile, a koje je navodno pisao glumac, detaljno su bile opisane njegove sek*ualne fantazije, a imale su dodirnih tačaka i sa kanibalizmom.

Sve ovo šokiralo je njegovu bivšu suprugu Elizabet Čejmbers koja je podnela zahtev za razvod čim je saznala za poruke, a razišli su se prošlog leta. Njegova bivša supruga nakon razvoda živi sa dvoje dece koje ima sa pomenutim glumcem.

NEOPISIVA TUGA! Preminuo poznati muzičar tokom sna u 25. godini života

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading