POGINUO SLAVNI TIKTOKER Automobil mu se zapalio, stradale još tri osobe!
Facebook printscreen

Gabrijel Salazar, 19-ogodišnji TikToker sa više od dva miliona pratilaca, poginuo je saobraćajnoj nesreći koja je ubila još tri osobe posle policijske potere, izvestila je kancelarija šerifa okruga Zavala u Teksasu.

 

 

Policajac iz Kristal Sitija prijavio je "ometanje saobraćaja" i krenuo u poteru za belom kamarom, piše u saopštenju. Zamenik šerifa i policajac bezuspešno su pokušali da zaustave automobil u bekstvu sa uređajem za bušenje guma.

Automobil je skrenuo sa puta, zabio se u nekoliko stabala, prevrnuo se i zapalio. Fotografija kancelarije šerifa prikazuje olupinu zahvaćenu plamenom.

 

 

Salazar je svoj poslednji video na popularnoj platformi objavio 23. septembra i pregledan je više od 12 miliona puta. Na fotografiji na Instagramu objavljenoj neposredno pre stravične nesreće, pozirao je sa automobilom u kojem je nastradao.

Ostale žrtve nesreće identifikovane su kao Hoze Luis Himenez-Mora (41), Hose Molina-Lara (23) i Serđio Espinoza-Flores (36).

 

 

U šerifovom izveštaju nije objašnjeno zašto je policajac zaustavio Salazarov automobil, niti zašto je progonjen. Državno odeljenje za javnu bezbednost istražuje slučaj.

BONUS VIDEO:

GOLA NA JAVNOM MESTU Danijela Štajnfeld se skinula, a sve osvanulo na društvenim mrežama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Prava..

02.10.2021 20:15

tiktokerska smrt, ali neće ovaj nedostajati.