DEJAN NESTOROVIĆ NAJAVLJUJE NOVI TOK ŠOU NA JEDNOJ OD VODEĆIH TELEVIZIJA: Gledaoce očekuje TV emisija bez predrasuda!

Na televizijskom nebu Srbije uskoro će početi da se emituje nova tok šou emisija, a poznato TV lice najavljuje da će oboriti sve rekorde gledanosti!

Dejan Nestorović
Dejan Nestorović sa atraktivnom koleginicom priprema novu TV emisiju, Foto: privatna arhiva

Borac za ljudska prava i direktor nevladine organizacije "Sigurna Pozicija" priprema regionalni TV projekat na jednoj od vodećih televizija u Beogradu. On za alo.rs otkriva da će se baviti aktuelnim temama, ali da će o njima govoriti bez dlake na jeziku i bez predrasuda!   

- Pomirićemo region i prikazaćemo modernu, pristojnu, demokratsku i nacionalno jaku Srbiju. Pomirićemo suprotnosti i daćemo prednost mladim i uspešnim ljudima da iznesu svoje stavove. Za sada ne mogu da otkrivam detalje, ali mogu da kažem da pripremamo totalno drugačiju TV emisiju od svih koje su do sada viđene. Gosti će nam dolaziti iz čitavog regiona i Evrope. Želja produkcije je da ugostimo i premijerku Anu Brnabić. Ceo koncept je osmišljen po ugledu na italijanski tok šou program, tako da ćemo na zabavan način govoriti o ozbiljnim i aktuelnim temama. Emisije će ići uživo, biće pune emocija i bez predrasuda. Želim, da svoje bogato iskustvo, stekao u javnom životu Rima i na putovanjima širom sveta podelim sa gledaocima - rekao je za alo.rs Dejan Nestorović i najavio da će emisiju voditi sa obrazovanom i atraktivnom crnkom.       

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi